Krewetki oczyszczamy, płuczemy, wkładamy do naczynia, polewamy sokiem z cytryny, dodajemy połowę ziół, polewamy delikatnie oliwą, doprawiamy solą i pieprzem. Odstawiamy krewetki na1godz. W między czasie na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy rozgnieciony czosnek, pokrojone w paseczki suszone pomidory, kapary, oliwki.Dodajemy fileciki anchois, Delikatnie podsmażamy, dodajemy mąkę, mieszamy trzepaczką podlewając winem.Wrzucamy posiekaną kolendrę i bazylię, dodajemy masło.Doprawiamy do smaku sosem wolczester, sosem sojowym oraz octem balsamicznym (po kilka kropel).vegette do smaku,solimy, pieprzymy.Dusimy sos kilka minut na średnim ogniu. Rozgrzewamy grilla, smarujemy ruszt oliwą, kładziemy krewetki, grillujemy ok10min z każdej strony. Krewetki porcjujemy na talerze, polewamy sosem, dekorujemy cząstkami cytryny, posypujemy zieloną pietruszką.SMACZNEGO.