składniki:
- filety z kurczaka 4 sztuki
- pomidory dojrzałe 3 sztuki
- słoik ogórków konserwowych 1 sztuka
- cebula pokrojona w kostkę 3 sztuki
- cebula pokrojona w kostkę 3 sztuki
- ketchup pikantny TORTEX 1 sztuka
- majonez Winiary 1 sztuka
- kapusta pekińska 1 sztuka

Etapy przygotowania:
3-4 filety z kurczaka pokrojone w paski i pozostawione na 1h w przyprawie gyros, potem usmażyć na patelni podlewając trochu wodą( ma być usmażony na złoty kolor) 3-4 pomidory pokrojone w kostkę słoik ogórków konserwowych pokrojone w plastry 2-3 cebule pokrojone w kostkę i zeszklic na patelni puszka kukurydzy ketchup pikantny TORTEX majonez WINIARY kapustę pekińską-pokrojoną drobno posoloną odstawić na 30min. Do głębokiej miski włożyć usmażone mięso na to cebulę, ogórki, pomidory, kukurydzę, wszystko polać ketchupem i majonezem a na wierzch dodać kapustę pekińską.