Babeczki kruche z pieczarkami i szynką

pieczarki 200 gramów
tłuszcz według uznania
szynka 150 gramów
natka pietruszki według uznania
keczup 4 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania
mąka 150 gramów
twaróg 150 gramów
margaryna 150 gramów
proszek do pieczenia 0,5 łyżek deserowych
sól według uznania

Wykonanie:
Oczyszczone, drobno pokrojone pieczarki usmażyć na tłuszczu i wymieszać z posiekana natka, zmielona szynką oraz keczupem. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Do przesianej maki dodać zmielony ser, margarynę, szczyptę soli oraz proszek do pieczenia i posiekać nożem, a potem szybko zagnieść ciasto. Ciastem wylepić karbowane foremki do pieczenia. Napełnić je farszem i piec ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, aż babeczki się zrumienią.