
Podziękowania:
0
-
Arbuz z fetą
Składniki:
1/4 arbuza
1 kostka fety
Sposób przygotowania:
Ser Fetę kroimy w kostkę. Arbuza obieramy i wyciągamy pestki gdy jest taka potrzeba i kroimy w nieco większą kostkę niż fetę. Układamy kostki arbuza na płaskim dużym talerzu na każdej kostce arbuza układamy 1 kostkę fety i przekuwamy je małą wykałaczką. Następnie tak przygotowany talerz owijamy folią spożywczą i wkładamy do lodówki na minimum 1 godzinę. Podawać mocno schłodzone, pyszna przekąska.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Wykryto Adblock, wyłącz go, aby zobaczyć ukryte treści!