embrum
29-11-14, 00:17
Składniki (2 porcje):
200 g makaronu penne
1 duży pojedynczy filet z indyka
10 sztuk suszonych pomidorów w oliwie
50 g pesto rosso
przyprawa kuchni wloskiej
oliwa z oliwek
Opis przygotowania:
Filet z indyka pokrój w cienkie paski i wymieszaj z przyprawą kuchni włoskiej. Wstaw do lodówki na 2 godziny, a następnie usmaż na oliwie z oliwek.
Makaron ugotuj al dente w dużej ilości osolonej wody i odcedź.
Pokrój suszone pomidory w cienkie paski.
Wymieszaj na patelni wszystkie składniki z pesto rosso.
200 g makaronu penne
1 duży pojedynczy filet z indyka
10 sztuk suszonych pomidorów w oliwie
50 g pesto rosso
przyprawa kuchni wloskiej
oliwa z oliwek
Opis przygotowania:
Filet z indyka pokrój w cienkie paski i wymieszaj z przyprawą kuchni włoskiej. Wstaw do lodówki na 2 godziny, a następnie usmaż na oliwie z oliwek.
Makaron ugotuj al dente w dużej ilości osolonej wody i odcedź.
Pokrój suszone pomidory w cienkie paski.
Wymieszaj na patelni wszystkie składniki z pesto rosso.