"Nie czekaj. Nigdy nie będzie idealnego momentu." – Napoleon Hill
Nie wieże nie ma? Chcesz Re-upload daj znać na PW w 24h wstawie ponownie. Pobrałeś pamiętaj o mnie SzymonPajacyk
Rys. #E1ab: Trzy lądowiska wypalone przez pole UFO w trawie. Dokumentują one że każdy następny (większy) typ UFO budowany jest o średnicy dwa razy większej od typu poprzedniego (mniejszego). Odnotuj moją osobę (tj. dra inż. Jana Pająka) widoczną w środku najwyższego z owych trzech lądowisk UFO. Trawa w powyższych lądowiskach UFO była aż tak spalona przez pole magnetyczne, we przy dotyku rozsypywała się w proszek. Ogromnie ciekawym wynikiem eksperymentu było kiedy próbkę owego proszku z trawy podpaliłem. Na przekór bowiem że wyglądała ona spalona ogniem na popiół, paliła się tak jak każda silnie wysuszona trawa. Na najbliższym do fotografującego z owych trzech lądowisk, znalazłem ciało jeża spalonego dokumentnie polem magnetycznym UFO. Jeż ten był cały czarny, jakby zwęglony, chociaż jego kształt wcale nie uległ zmianie w stosunku do kształtu jaki ma żywy jeż. Kiedy jednak jeża tego wziąłem w ręce, okazał się on spalony aż tak mocno, że cały rozsypał się w proszek. (Proszku tego jednak nie poddawałem żednym eksperymentom.) Ciała (tym razem m.in. ludzkie) podobnie czarne i podobnie spalone przez pole magnetyczne UFO pozostawił po sobie statek kosmiczny który sekretnie zaindukował cyklon "Nargis" opisany w części #E totaliztycznej strony internetowej katrina_pl.htm - o morderczych huraganach indukowanych technicznie przez wehikuły UFO. (Kliknij na wybrany rysunek aby oglądnąć go w powiększeniu.)
Rys. #E1a (góra): Fotografia lądowisk UFO typu K4, K6 i K7 połączonych w liniowy kluster, wykonana 3 stycznia 1988 roku w Weka Pass, Nowa Zelandia. Dokumentuje ona, że średnice poszczególnych typów UFO, podobnie jak średnice magnokraftu, także tworzą ciąg geometryczny o ilorazie 2.
Rys. #E1b (dół): Zestawienie łatwych w użyciu metod identifikowania typu magnokraftu (i UFO) poprzez wyznaczenie jego współczynnika typu "K". Ponieważ wszystkie szczegóły techniczne danego magnokraftu wynikają z owego współczynnika typu "K", stąd znajomość tego współczynnika umożliwia odczytanie pozostałych wymiarów i parametrów tego wehikułu (z tablicy F1 w monografii [1/4]), lub ich wyliczenie z odpowiednich równań zestawionych na rysunku F18 z monografii [1/4].
#1. Metoda polegająca na znalezieniu proporcji wymiarów gabarytowych danego statku. Umożliwia ona bezpośrednie wyznaczenie wartości współczynnika "K" poprzez zmierzenie pozornej wysokości gabarytowej "H" danego wehikułu (podstawa do wierzchołka) i następne odliczenie ile razy wysokość ta mieści się w gabarytowej średnicy "D" tego magnokraftu (wynik podziału K=D/H reprezentuje wartość "K" która musi przyjąć jedną z następujących liczb typu "integer": K=3, K=4, K=5, K=6, K=7, K=8, K=9, lub K=10). W przykładzie pokazanym na tym rysunku wysokość pozorna "H" zawarta jest trzy razy w pozornej średnicy "D" wehikułu, stąd zilustrowany magnokraft (lub UFO) jest typu K3 (tj. jego współczynnik typu jest równy K=3).
#2. Metoda polegająca na policzeniu ilości "n" pędników bocznych. Współczynnik "K" jest potem wyznaczany z następującego równania (F9): K=1+n/4 (patrz też równania F2 i F6 oraz rysunek F28 w monografii [1/4]).
#3. Metoda polegająca na policzeniu ilości lamp systemu "SUB". Współczynnik "K" jest potem wyznaczany z następującego równania: K=(SUB)/2 + 1.
#4. Metoda polegająca na policzeniu liczby "f" fal magnetycznych. Współczynnik "K" jest potem wyznaczany z następującego równania: K=1+f, gdzie f=n/4 (patrz też podrozdział F7.2 oraz rysunki P19D i P29 w monografii [1/4]).
#5. Metoda polegająca na liczeniu liczby członków "załogi" (nie mylić ich z pasażerami). Współczynnik "K" jest równy tej liczbie: K=załoga (patrz tablica F1 w monografii [1/4]).
#6. Metoda polegająca na pomiarze średnicy nominalnej "d" pierścieniowych śladów wypalonych na glebie przez pędniki boczne danego wehikułu podczas jego lądowania. Zależność pomiędzy tą średnicą "d" oraz współczynnikiem "K" wyraża się równaniem (F34): d=(0.5486/sqrt(2))2^K [metrów] (gdzie symbol "sqrt" oznacza "pierwiastek kwadratowy", zaś symbol "^" oznacza "podnoszenie do potęgi"). Stąd znając "d" możliwe jest albo obliczenie wartości współczynnika "K", albo też jego znalezienie z kolumn "K" i "d" tablicy F1 z monografii [1/4].
#7. Metoda polegająca na zidentyfikowaniu zarysów danego magnokraftu poprzez ich porównanie do zarysów wszystkich ośmiu typów tego wehikułu zestawionych na rysunku F19 monografii [1/4] ("K" jest określany poprzez tą identyfikację).
#8. Metoda polegająca na identyfikowaniu charakterystycznych atrybutów wnętrza wehikułu. Danych do tej metody dostarcza podrozdział F2.5 w monografii [1/4]. Z kolei przykład użycia tej metody opisany jest w podrozdziale P6.1 monografii [1/4].
Nie wieże nie ma? Chcesz Re-upload daj znać na PW w 24h wstawie ponownie. Pobrałeś pamiętaj o mnie SzymonPajacyk
Część #F: Kto i dlaczego blokuje upowszechnianie formalnego dowodu naukowego stwierdzającego że "UFO istnieją obiektywnie":
#F1. Ludzie nie mają powodów aby blokować rzeczową wiedzę na tremat UFO - blokowania tego muszą więc dokonywać sami UFOnauci:
Jest niezaprzeczalnym faktem że upowszechnianie się rzeczowej wiedzy o UFO jest przez kogoś celowo blokowane na Ziemi. Jedynymi zaś istotami które mogą być zainteresowane w owym blokowaniu są sami UFOnauci. Powody tego ich zainteresowania, znaczy powody dla których UFOnauci blokują upowszechnianie rzeczowej wiedzy na swój temat wyjaśniłem dokładniej na stronie evil_pl.htm - o pochodzeniu wszelkiego zła na Ziemi.
Część #G: Stanowiska zajmowane w sprawie UFO:
#G1. Stanowisko Watykanu - "kosmici są naszymi braćmi":
Zgodnie z doniesieniami prasowymi, Watykan zajmuje jednoznaczne stanowisko wobec kosmitów. Stanowisko to wcale też NIE jest zaprzeczającym - tak jak stanowisko NASA czy organów rządowych wielu krajów, a wysoce konstruktywnym stanowiskiem aprobującym. W połowie maja 2008 roku stanowisko Watykanu zostało opisane w całym szeregu artykułów z gazet nowozelandzkich, m.in. w artykule zatytułowanym "Aliens our brothers, Vatican says" (tj. "Kosmici są naszymi braćmi, stwierdza Watykan"), ze strony B2 nowozelandzkiej gazety "The Dominion Post", wydanie z czwartku (Thursday), May 15, 2008, czy w artykule "Alien faith OK, says Vatican" (tj. "Wiara w kosmitów jest OK, stwierdza Watykan"), ze strony A12 gazety The New Zealand Herald, wydanie z czwartku (Thursday), May 15, 2008.
Mi osobiście bardzo imponuje to konstruktywne stanowisko Watykanu w sprawach kosmitów. Jest to bowiem narazie jedyna instytucja na Ziemi która ma odwagę zająć takie uznające stanowisko wobec kosmitów. Osobiście wierzę, że powodem iż Watykan zajmuje takie konstruktywne i postępowe stanowisko, jest że z definicji zajmuje się on badaniem inteligencji innych od inteligencji ludzkich, ma więc metody oraz tradycje do właściwego potraktowania takich inteligencji odmiennych od ludzkiej - znaczy NIE zawsze współpracujących z badającymi je naukowcami. Jak bowiem wyjaśniłem to dokładniej w punkcie #B1 niniejszej strony internetowej, właśnie brak kompetencji w badaniach inteligencji odmiennych od ludzkich jest głównym powodem dla którego oficjalna nauka ziemska neguje istnienie UFO i UFOnautów.
#G2. Dokumenty ujawniające stanowisko rządu brytyjskiego - "UFO nie są rosyjskie, zignorujmy więc ich działalność na Ziemi":
Przez dziwny "zbieg okoliczności" w dokładnie tych samych gazetach i na tych samych stronach co konstruktywne wobec UFO stanowisko Watykanu, publikowane też był komentarz na temat dokumentów które ujawniły lekceważące wobec UFO stanowisko rządu brytyjskiego. Takie umieszczenie razem tych dwóch odwrotnych stanowisk, sprawia wrażenie że komuś kto kontroluje poglądy ludzi bardzo zależało aby pomniejszyć wagę opisanego powyżej konstruktywnego stanowiska Watykanu w sprawie kosmitów, poprzez zestawienie równoczesne z nim stanowiska które jest lekceważące wobec UFO.
Stanowisko rządu brytyjskiego w sprawie UFO ujawniał artykuł "Flight tower landed UFO" (tj. "Wieża kontrolna wylądowała UFO"), z tej samej strony B2 nowozelandzkiej gazety "The Dominion Post", wydanie z czwartku (Thursday), May 15, 2008, oraz artykuł "Close encounters of absurd kind" (tj. "Bliskie spotkania absurdalnego rodzaju"), z tej samej strony A12 gazety The New Zealand Herald, wydanie z czwartku (Thursday), May 15, 2008.
Okazją do ujawnienia tego stanowiska stał się sukces angielskich badaczy UFO w uzyskaniu dostępu do dawnych rządowych dokumentów na temat oficjalnych badań UFO. Jak z owych dokumentów wynika, rząd Anglii miał do swojej dyspozycji wystarczający materiał dowodowy aby dojść do dokładnie tych samych wniosków co niniejsza strona - mianowicie że "UFO istnieją obiektywnie" i że "UFO są materialnymi statkami latającymi". Na przekór jednak tego, badania UFO ciągle zostały tam ograniczone tylko do ustalania czy owe pozaziemskie wehikuły nie są przypadkiem produkcji radzieckiej. (Udostępniona dokumentacja pochodziła z czasów tzw. "zimnej wojny".) Kiedy zaś stwierdzono, że UFO są zbyt zaawansowane na to aby były radzieckimi statkami kosmicznymi, po prostu przestano się nimi interesować. Co więc najważniejsze wygląda na to że rząd ten nawet nie sprawdzał ani nie dociekał czy owe wehikuły UFO nie podejmują przypadkiem skrytych działań agresywnych wobec ludzkości - znaczy takich jak np. owe skryte działania agresywne opisywane na totaliztycznej stronie katrina_pl.htm - o niszczycielskich huraganach formowanych technicznie przez wrogich ludzkości UFOnautów.
#G3. Oświadczenie prasowe sił powietrznych USA - "nie ma dowodu na istnienie UFO" (innymi słowy - wszystkie zdjęcia, filmy, ślady materialne, obserwacje, uprowadzenia, oraz inne dowody działalności UFO na Ziemi to tylko "balony", przywidzenia pijaków, fabrykacje - słowem wszystko poza "dowodami"):
Dnia 1 kwietnia 1997 roku siły powietrzne USA wydały oficjalne oświadczenie prasowe negujące istnienie UFO. Oświadczenie to zostało skwapliwie podchwycone przez agencje prasowe i wydrukowane w wielu gazetach na całym świecie, szerząc dodatkową dezinformację w i tak już zdezorientowanych ludziach. Notatka [3VB3.4] o tym oświadczeniu, wydrukowana w malezyjskiej gazecie "The Malay Mail" (The New Straits Times Press (Malaysia) Berhard, 31, Jalan Riong, 59100 Kuala Lumpur, Malaysia), wydanie ze środy dnia 2 kwietnia (April) 1997, strona 9, stwierdza co następuje, cytuję:
"Nie ma dowodu na istnienie UFO. WASZYNGTON: Siły Powietrzne Stanów Zjednoczonych podczas 22-letnich badań obserwacji niezidentyfikowanych obiektów latających (UFO) nie znalazły żadnego dowodu na istnienie pozaziemskich cywilizacji, przedstawiciel Pentagonu oświadczył wczoraj. Tzw. Projekt Niebieskiej Książki, jednostka sił powietrznych stacjonująca w Dayton, Ohio sprawdziła 12 618 rzekomych obserwacji UFO od 1947 do 1969 roku zanim porzuciła dalszy wysiłek. "My nie możemy potwierdzić istnienia UFO i nie ukrywamy pozostałości UFO," oświadczył rzecznik prasowy Perntagonu Kenneth Bacon. - AFP" (W oryginale angielskojęzycznym: "No proof UFOs exist. WASHINGTON: The US Air Force found no evidence of extra-terrestrials during a 22-year investigation into sightings of unidentified flying objects (UFOs), the Pentagon said yesterday. Code-named Project Blue Book, an air force unit headquartered in Dayton, Ohio checked out 12,618 purported UFO sightings from 1947 to 1969 before abandoning the effort. "We cannot substantiate the existence of UFOs and we are not harboring remains of UFOs," Pentagon spokesman Kenneth Bacon said. - AFP").
Do powyższego koniecznie należy dodać, że datowanie owego oświadczenia dnia 1 kwietnia 1997 roku (Prima Aprilis), nadaje mu dosyć "dyplomatyczny" charakter. Mianowicie stawia ono jego autorów w sytuacji "siedzenia na wierzchołku płotu z możliwością późniejszego zeskoczenia na dowolną stronę tegoż płotu". Wszakże bez względu na jego datę, oświadczenie to dokonało już swego zniszczenia w świecie. Utwierdziło ono bowiem w zniechęceniu do UFO tysiące (jeśli nie miliony) ludzi. Jednocześnie, gdyby kiedyś w przyszłości przez jakiś przypadek pojawił się jednak niepodważalny dowód na istnienie UFO (np. gdyby po którymś dyplomatycznym przyjęciu w Białym Domu rano na trawniku pozostał zapomniany tam wehikuł UFO), wówczas autorzy tego oświadczenia mogą się go wyprzeć pod wymówką że był to jedynie tzw. "żart primaaprilisowy".
#G4. Stanowisko nowej totaliztycznej nauki - "UFO i UFOnauci są tymczasowymi 'symulacjami', z pomocą których Bóg osiąga sporo nadrzędnych celów":
W punktach #C1 do #C6 odmiennej strony o nazwie telekinetyka.htm zdefiniowana została nowa tzw. "totaliztyczna nauka". Bada ona otaczającą nas rzeczywistość z odwrotnego niż dotychczasowa oficjalna nauka ziemska filozoficznego podejścia "a priori" - czyli podejścia "od przyczyny do skutku", albo "od Boga rozumianego jako nadrzędna przyczyna wszystkiego, do otaczającej nas rzeczywistości rozumianej jako skutki nieustannych działań tegoż Boga". (Odnotuj że dotychczasowa, oficjalna nauka ziemska bada wszystko z filozoficznego podejścia "a posteriori" - czyli "od skutku do przyczyny".) Owa nowa "totaliztyczna nauka" wyjaśnia manifestacje UFO w zupełnie odmienny sposób niż UFO wyjaśniano dotychczas. Mianowicie, w 2007 roku z jej badań UFO wyniknął wniosek, że UFO i UFOnauci są tymczasowo "symulowani" przez Boga i następnie konfrontowani ze starannie wybranymi ludźmi, aby w ten sposób dopomagać Bogu w osiąganiu całego szeregu nadrzędnych celów. Opisy niektórych z owych nadrzędnych celów jakie Bóg osiąga poprzez tymczasowe "symulowanie" UFO i UFOnautów zaprezentowane zostały np. w punkcie #C6 strony o nazwie god_istnieje.htm, w punkcie #C2 strony o nazwie tornado_pl.htm, w punkcie #L2 strony o nazwie magnocraft_pl.htm, oraz na kilku jeszcze innych totaliztycznych stronach.
Część #H: Obserwacje UFO jako przykład jednej z metod inspirowania ludzi do podejmowania walki z "mocami zła" i wypracowywania postępu:
#H1. Bóg, ludzie i cała otaczająca nas rzeczywistość właśnie są w trakcie zaciętej i nieustającej walki dobra ze złem:
Folklory praktycznie wszystkich narodów świata, a także cała otaczająca nas rzeczywistość, nieustająco poświadczają że wszyscy znajdujemy się w środku zawziętej chociaż dobrze ukrywanej i dla wielu z nas niewidzialnej walki dobra ze złem. W walce tej strona opowiadająca się po stronie "dobra" stara się transformować cały wszechświat w obszar wieczystej szczęśliwości w jakim NIE istniałyby żadne źródła zła. Z kolei strona opowiadająca się za "złem" wykorzystuje swój wygląd niemal identyczny do wyglądu ludzi a także swoją niemożliwą do zrozumienia dla dzisiejszych przesiadujących w swych "wieżach z kości słoniowej" ludzkich naukowców zaawansowaną technikę (np. zdolność do znikania z widoku i ukrywania się przed nami w tzw. stanie telekinetycznego migotania czy stawanie się półprzeźroczystym jak duchy lub wydzielającym jarzenie) oraz znacznie wyższy niż ludzka poziom inteliegencji i zmyślnej kłamliwości, aby czynić ludzkość i nasz świat materii wiecznie nieszczęśliwym, zamęczać wszystko co w nim żyje, oraz w końcu spowodować całkowite jego zniszczenie. Chociaż większość ludzi NIE jest świadoma istnienia tej niewidzialnej i dobrze ukrytej walki i wojny dobra ze złem, praktycznie wszyscy ludzie biorą w niej udział, swymi działaniami lub pasywnością obstając po jednej lub drugiej z tych walczących i wzajemnie zmagających się ze sobą stron.
Faktyczne istnienie i cele tej ukrytej walki dobra ze złem potwierdzają wszyscy najważniejsi i najrzetelniejsi "trzej świadkowie" jakich najdokładniej opisałem w (1a) do (1c) z punktu #H1 swej odmiennej strony opisującej moją najnowszą "Teorię Życia z 2020 roku". I tak potwierdzają ją (1a) wyniki dokonywanego logicznie poprawnym łańcuchem przyczynowo-skutkowym wyprowadzenia tego ustalenia z moich dedukcji teoretycznych i teorii. W najbardziej skrótowy a jednocześnie dobrze udokumentowany sposób dedukcje te zaprezentowałem w #C8 do #C8bc strony nirvana_pl.htm (treść jakich to #C8 do #C8bc została potem powtórzona we wpisie #343 do blogów totalizmu - adresy których to blogów przytaczam poniżej w punkcie #Z2). Dodatkowym zaś materiałem dowodowym udokumentowałem poprawność tych swych ustaleń w punkcie #A1 ze strony o nazwie evolution_pl.htm (treść jakiego to #A1 była potem powtórzona we wpisie #316 do blogów totalizmu). Istnienie i cele tej walki dobra ze złem potwierdzają także (1b) wersety Biblii. Wszakże Biblia wcale NIE ukrywa iż cała Ziemia i wszyscy ludzie są oddanni w absolutne władanie "mocy zła" - które w Biblii opisywane są pod nazwami Lucyfera (czy Szatana) oraz jego "Upadłych Aniołów". Natomiast przykładami (1c) empirycznego materiału dowodowego jaki też potwierdza istnienie i cele owej walki dobra ze złem jest praktycznie wszystko co obecnie widzimy iż dzieje się na Ziemi - np.: kontynuowanie używania "pieniędzy" bezwybiorczo wynagradzajacych czynienie zła; korupcja; okłamywanie ludności; wyniszczanie natury dla czyichś zysków i luksusów; blokowanie budowy przełomowych wynalazków; otwarte zmagania ludności wielu krajów ze swymi władzami; ograniczanie swobód obywatelskich pod dowolnym pozorem; wmuszanie ludziom lekarstw jakie zamiast leczyć jedynie uzależnieją pacjentów od nieustannego zażywania tych leków lub dalszych ich "boosters"; wojny; uniemożliwianie racjonalnych badań UFO oraz skryte prześladowanie i wyniszczanie racjonalnych badaczy UFO; u dziwnie dużej liczby osób zatrudnionych na stanowiskach decydentów włosy naturalnie rosnące pod górę, nietypowe uszy, tylko jedna zmarszczka pomiędzy brwiami ; itd., itp.
Istnieją ważne powody dla których ludziom wcale NIE przypomina się o istnieniu tej niewidzialnej walki. W przypadku Boga powodem tym jest unikanie łamania ludzkiej "wolnej woli" - na co staram się zwrócić uwagę czytelnika w owych #C8 do #C8bc strony nirvana_pl.htm. Z kolei w przypadku owych "złych mocy" powodem jest iż od wieków okupują, eksploatują i wyniszczają one ludzi i Ziemię, stąd z powodu natury swych anty-ludzkich działań muszą ukrywać przed ludzmi zarówno te działania jak i swe istnienie - tak jak to opisałem, między innymi, w #A5 do #A5bc ze strony totalizm_pl.htm oraz w #A2 do #A2ab ze strony o nazwie ufo_pl.htm.
Bez względu na to jak każdy z nas postępuje, ciągle zależnie od cech swego działania faktycznie swym postępowaniem albo pomaga Bogu i ludziom walczącym po stronie "dobra", albo też pomaga "mocom zła" i osobom jakimi moce zła się posługują. W rezultacie w ostatnich czasach wyniki tych zmagań zbyt niebezpiecznie przechyliły balans w kierunku zwycięstwa mocy zła. To zaś oznacza nadejście na Ziemię fali zniszczeń i późniejszej niedoli przetrwałych przez te zniszczenia ludzi - tak jak ilustruje to nasz półgodzinny darmowy film o tytule "Zagłada ludzkości 2030" gratisowo upowszechniany w internecie pod adresem https://www.youtube.com/watch?v=o06UvHgahr8, zaś opisuje szczegółowo moja strona internetowa o nazwie 2030.htm. Dlatego celem niniejszej "części #H" tej strony jest wskazanie kilku przykładów materiału dowodowego jaki potwierdza istnienie tej nieustającej sekretnej walki dobra ze złem, ujawnia stawkę tej walki, oraz stara się przekonać czytelnika aby w walce tej zawsze stawał po właściwej stronie jaka usiluje zmniejszyć lub wyeliminować eksploatację ludzi, wyniszczanie natury, upowszechnianie kłamstw, oraz źródła wszelkich innych form zła, zaś jaka stara się aktywnie wdrażać dobro służące wszystkim ludziom i rozkwitowi całej naszej cywilizacji.
Rys. #H1ab: Oto jeden z ogromnej liczby już zgromadzonych ilustracyjnych dowodów starających się zainspirować ludzi do podjęcia budowy gwiazdolotu Magnokraft, poprzez ujawnienie im iż zbudowane przez inną cywilizację wersje Magnokraftu sekretnie od dawna już latają ponad Ziemią. Szereg dalszych przykładów tego typu dowodów ilustruje strona evidence_pl.htm. Wszystkie te dowody wykazują utrwalaną na niefałszowanych zdjęciach UFO bezdyskusyjną zgodność kształtów i atrybutów dyskoidalnego UFO z kształtami i atrybutami dyskoidalnego magnokraftu (w powyższym przypadku zgodność pierwszej generacji najmniejszego załogowego typu K3 - patrz też "Rys. #C1ab" powyżej na niniejszej stronie). Aby ułatwić owo porównanie, pokazany powyżej na dolnej części (b) tego rysunku Magnokraft typu K3 (oryginalnie publikowany jako "Rys. #A0" ze strony magnocraft_pl.htm) jest tutaj pochylony aby uzyskać w przybliżeniu takie samo zorientowanie jakie ma pokazany pond nim w (a) wehikuł UFO typu #K3 utrwalony na autentycznej fotografii UFO. Najważniejszym powodem dla jakiego wbrew blokad publikowania i zmyślnych zaprzeczeń agentów UFOnautów ciągle takie inspirowanie ludzi ma miejsce, jest iż jeśli ludzkość zdoła zbudować Magnokrafty wówczas uzyska dostęp do zaawansowanej techniki jaką dysponują UFOnauci, co z kolei umożliwi ludziom uświadomienie sobie istnienia UFO i generujących "zło" działań jakich UFOnauci dopuszczają się na Ziemi, a w ten sposób zainicjuje stopniowe uwalnianie się ludzkości od ukrytej i wysoce wyniszczającej ludzi sekretnej okupacji Ziemi przez UFOnautów praktykujących filozofię szatańskiego pasożytnictwa. (Kliknij na powyższe zdjęcie lub rysunek aby oglądać je w powiększeniu.)
Pokazane powyżej gwiazdoloty typu #K3 są najmniejszymi typami tych gwiazdolotów budowanych jako statki załogowe (tj. zarówno jako UFO jak i moje Magnokrafty). Jednak faktycznie w obu kierunkach NIE ma granic co do tego w jakich rozmiarach takie gwiazdoloty mogą być budowane. Przykładowo, już wiadomo iż oprócz załogowych UFO typów K3 do K8, budowane są też miniaturowe ich "sondy" sterowane komputerami - jakie w literaturze są opisywane pod nazwami "rods" i "orbs". Ja w swym życiu widywałem takie "orby" (orbs) - stąd jeden z pełniejszych raportów ze swego zaobserwowania "orba" przytoczyłem w punkcie #I3 strony explain_pl.htm. Spotkałem też kilku ludzi, którzy zaobserwowali orby o najróżniejszych rozmiarach. Np. zaraz po wyemigrowaniu do Nowej Zelandii, para NZ Chińczyków jakich poznałem bowiem ich mała córeczka potrafiła komunikować się z "duszami" różnych obiektów - np. duszami drzew i samochodów, raportowali mi iż raz widzieli maleńkiego orba silnie jarzącego się białym światłem, jakiego rozmiary były wielkości maleńkiej muszki owocowej. Orb ten zawisał w powietrzu niedaleko od czoła ich córeczki, utrzymując stale tę samą odległość od jej czoła na przekór iż córeczka ta zmieniała swe położenie. Niezależnie od owych "orbów" i od załogowych UFO, gwiazdoloty te mogą być też budowane w gigantycznych rozmiarach. Przykładowo w punkcie #A5 swej strony o nazwie totalizm_pl.htm powtarzam informację uzyskaną przez Ś.P. Andrzeja Domała od UFOnautow z planety Nea, że na swej planecie posiadają oni wehikuł UFO aż tak ogromny, iż może zakryć sobą cały ziemski kraj Dania. Wiadomo już zaś, że na Saharze istnieje gigantyczne tzw. "Oko Sahary" (po angielsku "Eye of Sahara") - jakie szerzej opisałem w punkcie #J4 strony hurricane_pl.htm. Faktycznie jednak owo "Oko Sahary" wykazuje wszystkie znane mi cechy lądowiska gigantycznego UFO - ja bowiem w swych "hobbystycznych" badaniach przebadałem w NZ setki lądowisk UFO, stąd doskonale znam wszystkie atrybuty jakimi lądowiska UFO się ce****ą.
Kluczem do zbudowania działającego prototypu Magnokraftu jest zbudowanie najpierw "pędnika" jaki go napędza - czyli zbudowanie urządzenia napędoweego mojego wynalazku zwanego "Komora Oscylacyjna". Zbudowanie tego "pędnika" pokonałoby bowiem opór jaki UFOnauci stawiają wzrostowi technicznego zaawansowania ludzkości oraz zbliżyłoby to zaawansowanie do poziomu już osiągniętego przez okupujących UFOnautów. Z upływem czasu to zapewne pozwoliłoby nam też uwolnić się od okupacji, eksploatacji i wyniszczania ludzkości przez szatańskich UFOnautów. Niestety, aby móc tego dokonać, konieczne jest zaprzestanie wierzeniu oficjalnej propagandzie UFOnautów upowszechnianej na Ziemi, którzy w sprawie każdej prawdy upowszechniają aż tyle różnych kłamstw, iż dla ludzi nawykłych do unikania użycia własnego rozumu, logiki i mądrości przestaje być możliwym rozpoznawanie prawdy jaką kłamstwa te zakrywają. Na szczęście, Bóg inspiruje ludzi ujawnianiem całego szeregu źródeł wiedzy, inspiracji i potwierdzeń prawdy oraz poprawnej linii działania, które dość precyzyjnie wskazują jak zbudować ów "pędnik" Magnokraftu i na jakiej zasadzie on działa. Niektóre z owych źródeł wiedzy i inspiracji, tj. starożytne "rysunki techniczne" zwane "Thangka" ujawniające konstrukcję komory oscylacyjnej, pokazałem i opisałem poniżej od #H3 do #H3d na niniejszej stronie o nazwie ufo_proof_pl.htm. Natomiast opisy mojego wynalazku "Komory Oscylacyjnej" ujawniające jak ona jest zbudowana i na jakiej zasadzie działa, streszczone są na stronie o nazwie oscillatory_chamber_pl.htm - z kolei pełne jej opisy zawarłem w "rozdziale F" z tomu 2 mojej monografii [1/5].
#H2. Metody jakimi Bóg inspiruje ludzi do stawania po właściwej stronie wypracowującej postęp i dobro w tej odwiecznej walce Boga i ludzkości z wrogimi nam "mocami zła":
Najważniejszym długofałowym celem działania Boga w omawianej tutaj nieustającej walce dobra ze złem jest całkowite wyeliminowanie wszystkich możliwych "źródeł zla" - tak jak wyjaśniłem to dokładniej w #C8 do #C8bc ze swej strony nirvana_pl.htm. Ponieważ jednak z powodu strategicznie korzystnej pozycji "mocy zła" jakie skrycie okupują i eksploatują ludzkość oraz Ziemię, w owej walce szala nieustająco przechyla się na korzyść zwycięstwa owych "mocy zła". Dlatego aby utrzymywać balans obu walczących stron Bóg zmuszony jest również nieustająco interweniować w przebieg tej walki - w sposób cichy i niewykrywalny dopomagając tym ludziom, którzy świadomie i otwarcie stają po stronie dobra. Aby jednak efektywnie dokonywać tego dopomagania, a jednocześnie NIE łamać swymi działaniami ludzkiej "wolnej woli", Bóg zmuszony jest używać najróżniejszych metod niejednoznacznego pomagania - np. tej jaką opisałem w punkcie #C2 swej strony o nazwie tornado_pl.htm.
W następnym punkcie #H3 z niniejszej "części #H" tej strony chciałbym zilustrować kilka przykładów metody tego pomagania ludziom opowiadającym się za dobrem. Metoda ta sprowadza się do inspirowania postępu w obszarach, które są najusilniej blokowane, obrzydzane i uniemożliwiane przez "moce zła". Do przykładów jakie omówię w #H3 wybrałem głównie sposoby pomagania ludziom poprzez inspirowanie jak zbudować "pędnik" Magnokraftu, czyli urządzenie w starożytności znane na Ziemi i utrwalane na dawnych "rysunkach technicznych" zwanych "Thangka". Pędnik ten ma bowiem bezpośredni związek z omawianym na tej stronie dowodem iż UFO faktycznie istnieją i są one już zbudowanymi przez kogoś gwiazdolotami o nazwie "Magnokrafty" - jakie ja ponownie wynalazłem wcale przy tym NIE wiedząc iż wehikuły kosmiczne identyczne do moich Magnokraftów są już przez kogoś skrycie używane na Ziemi, oraz że posiadacze tych obcych gwiazdolotów UFO będą potem zawzięcie choć skrycie mnie prześladowali i mi szkodzili na najróżniejsze sposoby przez całą resztę mojego życia. Niemniej owe "Thangka" są tylko jednymi z ogromnej liczby zaawansowanych urządzeń technicznych podjęcie zbudowania jakich przez ludzi Bóg usilnie inspiruje ponieważ okupujące Ziemię "moce zła" blokują i obrzydzają wszelkie badania jakie mogłyby prowadzić do ich wynalezienia i uzyskania przez ludzkość - patrz np. "Fot. #H2a" poniżej.
Fot. #H2a: Oto inny przykład też ilustrujący jak Bóg inspiruje ludzi do otrząśnięcia się z letargu w jaki wprowadziły ich kłamstwa i pozornie "wygodne życie" jakie okupujące Ziemię "moce zła" upowszechniły na naszej planecie. Jest to zdjęcie modelu telepatycznego tzw. "Sejsmografu Zhang Henga" najszerzej opisywanego na mojej stronie o nazwie seismograph_pl.htm. Przykładowo na Ziemi UFOnauci zawzięcie blokują i uniemożliwiają prowadzenie racjonalnych badań tzw. telepatii oraz zasiewają najróżniejsze klamstwa na temat tego zjawiska i moich wyników jego badań. Wszakże "telepatię" UFOnauci nieustająco używają do "szpiegowania" co poszczególne osoby właśnie myślą oraz do narzucania ludziom myśli jakie służą szatańskim interesom UFOnautów. (A moje badania przecież ujawniły jak np. indukowaniem strumienia iskier elektrycznych można "zagłuszać" owe sygnały telepatyczne przechwytywane od nas lub wmuszane w nasze umysły przez UFOnautów.) Zapewne dlatego więc Bóg spowodował iż m.in. model powyższego telepatycznego "Seismografu", zbudowanego i doskonale działającego w starożytnych Chinach, wylądował w NZ muzeum zwanym "Te Papa" odległym tylko o około 8 km od mojego mieszkania w Petone - wszakże na przekór iż od czasu swej profesury w Kuala Lumpur ja wiedzialem o jego istnieniu, niestety NIE miałem możności aby polecieć do Chin na własny koszt i tam urządzenia tego poszukać i je prywatnie zbadać. Niestety, kiedy podczas silnych trzęsień ziemi w niedalekim NZ mieście Christchurch - opisanych np. w #P5 i #P6 strony quake_pl.htm, powyższy model "Seismografu" zaczął straszyć odwiedzających to museum brzmiącymi jakby wydawane były przez "duchy" niezwykłymi "hałasami" indukowanymi trzęsieniowymi wibracjami Ziemi telepatycznie w nim rezonującymi - "hałasy" te dały UFOnautom doskonały pretekst aby telepatycznie wmusić w umysły kierownictwa tego muzeum pomysł usunięcie tego modelu z wystawy i uniemożliwienia dalszego jego oglądania przez ludzi odwiedzających muzeum "Te Papa". (Kliknij na powyższe zdjęcie aby oglądnąć je w powiększeniu.)
Odnotuj, że wygląd i działanie powyższego "Seismografu" wspólnie z moim przyjacielem zilustrowaliśmy też na filmie o tytule Dr Jan Pajak Portfolio darmowo udostępnianym pod internetowym adresem https://www.youtube.com/watch?v=f3MuZec4jGM.
Oczywiście ani "Komora Oscylacyjna" (tj. "Thangka"), ani powyższy telepatyczny "Seismograph", wcale NIE stanowią jedynych urządzeń technicznych, podjęcie budowy jakich Bóg stara się zainspirować na Ziemi aby wyrównywać szanse zmagań dobra ze złem. Innym przykładem takich urządzeń, jakie ja też długotrwale badałem, są "generatory czystej darmowej energii" - działające na zasadach "perpetuum mobile" - patrz np. punkt #B3 ze strony fe_cell_pl.htm lub patrz bazujący na tym #B3 wpis numer #324 do blogów totalizmu tekst jakiego jest publikowany w "tomie S" mojej publikacji [13]. Niektóre wyniki moich badań tych urządzeń "perpetuum mobile" ilustruje także nasz film o tytule "Napędy Przyszłości" linkowany poniżej w punkcie #H3 tej strony.
#H3. Przykłady sposobów jakimi Bóg inspiruje ludzi do podjęcia budowy Komory Oscylacyjnej jakiej wypracowywanie zakończy skrytą okupację Ziemi ponieważ przywróci równowagę sił i techniki w zmaganiach ludzkości z wyniszczającymi ją "mocami zła":
Nawet osiąganie tak zdawałoby się prostego celu jak inspirowanie podjęcia budowy Magnokraftów Bóg zmuszony jest dokonywać na aż cały szereg ukrytych sposobów. Przykładowo, w moim własnym przypadku (3a) Bóg zainspirował mnie do wynalezienia moich "Tablic Cykliczności dla Napędów Ziemskich" opisywanych szerzej w punktach #J4.1 do #J4.6 ze strony propulsion_pl.htm, zaś zilustrowanych i wyjaśnionych szczegółowiej na naszym filmie o tytule "Napędy Przyszłości" upowszechnianym gratisowo w internecie pod adresem https://www.youtube.com/watch?v=lBVQfl2bbtIi. Z kolei owe "Tablice Cykliczności" zainspirowały u mnie wynalezienie i rozpracowanie budowy i działania potężnych gwiazdolotów "Magnokraft" wszystkich trzech generacji, oraz wynalezienie i rozpracowanie "Komór Oscylacyjnych" wszystkich trzech generacji jakie będą urządzeniani napędzającymi owe Magnokrafty. Zbudowanie zaś tych przepotężnych urządzeń zakończy techniczną dominację UFOnautów nad ludźmi, wyrównując w ten sposób balans sił oraz techniki w owej nieustajacej walce dobra ze złem. Z kolei w (3b) Biblii Bóg zainspirował przytoczenie opisów budowy tzw. "Arki Przymierza" - która okazuje się być właśnie urządeniem napędowym jakie pod nazwą "Komora Oscylacyjna" ja wynalazłem ponownie iż będzie ono napędzało moje gwiazdoloty "Magnokraft". Fakt iż biblijna "Arka Przymierza" faktycznie jest zbudowaną w starożytnym Izraelu moją "Komorą Oscylacyjną" wykazuję szerokim materiałem dowodowym w podrozdziale S5 z "tomu 15" mojej monografii [1/5]. Niezależnie od Biblii, rysunki techniczne "Komory Oscylacyjnej" dokładnie ilustrujące jak komora taka powinna być budowana przetrwały w religii buddyjskiej - gdzie są one pokazywane w formie ilustracyjnej zwanej "Thanka" przykłady jakiej pokazuję poniżej od "Rys. #H3a" aż do "Film #H3d". Ponadto, (3c) Komory Oscylacyjne są często widywane na pokładach UFO i opisywane przez osoby uprowadzane do UFO - przykłady owych opisów udokumentowałem w "rozdziale S" z tomu 15 w/w monografii [1/5] upowszechnianej stroną tekst_1_5.htm.