Witam starych i nowych :) Starzy mnie znają a nowi mnie poznają. Powoli powracam do życia na forach:)
Wersja do druku
Witam starych i nowych :) Starzy mnie znają a nowi mnie poznają. Powoli powracam do życia na forach:)
Mówią że jestem "stara" forumowiczka oczywiście i cię nie znam, ale z przyjemnością cię poznam... :z-mase:
Znasz ale nie Pamiętasz. A znamy się jeszcze z darmachine :) Ja za spokojny byłem nie tak jak Drytomm :) Więc pewnie nie pamiętasz :D
Siema Mdragon, super że wracasz, długo Cię nie było, xaoo i Dryt się prawie wycofali z braku czasu, może Ty wpłyniesz jakoś na nich aby byli częściej on niż off line.
ja sie nie wcinam bo i tak niewiem o co chodzi ,aaa chodzi o te lipne forum gdzie mnie zbanowali .......:śmiech2: ale witaj wsród zywych Mdragon123
Dementor - postaram się chłopaków przywołać do porządku i znowu czyściciele i strażnicy wrócą na swoje dawne ścieżki.) Dajcie mi jeszcze kilka dni muszę się powoli tutaj na nowo odnaleźć :)
Witaj Mdragon ja Cię nie pamiętam ale widzę, że byłeś bardzo aktywny :laugh1: biorąc pod uwagę ilość postów , ale mimo to witaj :buzi1:
Za Mdragonem123 podpisuję się wszystkimi racicami mojej pokrętnej diabelskiej duszy.
Ogromna siła spokoju, nie to co ja.
W kaszę sobie nie da dmuchać, ale ma znacznie większy margines cierpliwości.
Na VB pracował razem ze mną - na innym forum którego nazwy wymieniać nie wolno :)
Niech się rozgląda, a potem Moduje.
Jak by co mój głos "ZA" w kandydaturze ma. ZAWSZE.
Dryt :) aż się zaczerwieniłem :)
Niestety Dementor musi wszystko zostać po staremu. Dostałem awans w pracy i na razie mało czasu( co drugi dzień szkolenia ) i wiecej poświecenia pracy także tutaj nie chce robić z siebie idioty :)
Rozumiem, szkoda dla nas ale Tobie gratuluję i powodzenia, wpadaj gdy będziesz miał czas.
Witojcież , szpanery i katy , postanowiłem odpocząć i wróciłem po przerwie mordki kochane , więc Witam Was wszysttkich i każdego z osobna :)