Siemanko ludziki :]
Poszukuje najlepszego latopa tak do max 2000 zl. Niby mam cos na oku ale chcial bym prosic was mimo wszystko o pomoc. czekam na propozyje :]
Z gory dziekiuje :]
Wersja do druku
Siemanko ludziki :]
Poszukuje najlepszego latopa tak do max 2000 zl. Niby mam cos na oku ale chcial bym prosic was mimo wszystko o pomoc. czekam na propozyje :]
Z gory dziekiuje :]
Witaj POGO , a więc na początku musiałbyś się mniej więcej określić do jakich celów chcesz wykorzystać laptopa Czyli do gier , choć szczerze odradzam , lepszą alternatywą jest konsola lub komp stacjonarny. Do jakiejś mocniejszej roboty typu konwertowanie itp. Lub tylko do muzyki , internetu :) No i na koniec jakie sam masz oczekiwania wobec zakupionego sprzętu i czy firma też Ciebie obchodzi ?? Pozdro , w miarę możliwości postaram sie doradzić ;)
Zaczne od konca :D Firma = wieksza cena, wiec moze byc firma krzak nie jest to wazne. Komp do netu, do muzyki, prace biurowe, gry tez choc nie koniecznie te naj naj nowsze. Zdaje sobie sprawe ze taniej jest kupic stacjonarnego mocarza :] lub konsole, ale to komp nie dla mnie. Chcial bym zeby dzialal sprawnie i dosc szybko.
Mam nadzieje ze choc troche sprecyzowalem oczekiwania :D
Lenovo G510 (59-401355) - Komputery - Komputronik notebooki, komputery i elektronika
Lenovo - IBM G510 i5-4200M/4GB/1000/DVD-RW HD8570M - Notebook / Laptop 15,6" - Sklep komputerowy - X-KOM.PL
MSI CX61 2OD i3-4000M/4GB/500/DVD-RW GT740M - Notebook / Laptop 15,6" - Sklep komputerowy - X-KOM.PL
Lenovo G510 (59-406675) - Komputery - Ceneo lider - Salurion.pl
Lenovo G710 (59-407191) - Komputery - Komputronik notebooki, komputery i elektronika
Dałem 5 do wyboru, najlepsze w sklepach, niema tu allegro, bo go nie lubię.
Polecam Ci to na czym sam pracuje ,świetnie chodzi , gier nie próbowałem bo łoję na xboxie . Pozdrawiam :)