-
avast 5 antywirus
Użytkownikom, którzy robią zakupy w Internecie i korzystają z bankowości elektronicznej, polecam program avast! Internet Security. Zwiększa on bezpieczeństwo korzystania z Internetu:
avast! Sandbox ? umożliwia bezpieczne przeglądanie podejrzanych serwisów WWW i aplikacji
Zapora ogniowa działająca w tle ? powstrzymuje ataki hakerów, aby chronić tożsamość użytkownika
Antyspam ? nie dopuszcza, by do skrzynki odbiorczej trafiał spam i oszukańcze wiadomości
-
polecam tego antywira:) :mrgreen:
-
tak prawda daję dużą ochronę ale wywala pliki które nie mają nawet wirusa miałem go i pobrałem sobie photoshopa CS4 i wywaliło mi trojana przeskanowałem go na NOD i nic nie wywalił żadnych trojanów
-
-
Avast Pro
Obecnie testuję Avasta Pro i jak na razie nie mam specjalnych klopotow z tym programem,ale zbyt krotko go mam aby obiektywnie go ocenic.
-
Mi osobiście Avast nie przypadł do gustu. Wywala sporo plików, które nawet nigdy nie widziały wirusa. Znalazł mi nawet wirusa w innym antywirusie. Ja polecam Comodo Internet Security.
Działa bez zarzutu, wyłapuje wirusy, robaki, a nawet niektóre błędy w systemie (Nie mogłem wejść w partycje normalnie,musiałem przez PPM i otwórz, próbowałem CCleanerm, innym antywirusami i dopiero on mi pomógł.)
-
Wg mnie Avast to najlepszy , darmowy program antywirusowy