Jak w temacie, ja używam Photoshop CS2
Zapraszam do dyskusji
Wersja do druku
Jak w temacie, ja używam Photoshop CS2
Zapraszam do dyskusji
Ja na ogół też używam Photoshopa CS2 ale teraz jestem zmuszony do korzystania z CS3
Nagrałem film z TVN "Gladiator" a wiadomo że jak TVN to REKLAMY a ja chciałbym się ich pozbyć i przekonwertować film do avi.Jakim programem moge wyciąć reklamy i przekonwertować ten film z DVD do avi? Naj lepiej jakim programem i jak z konfigurowac ten program zeby poszlo pozdrawiam
Corel Paint Shop Pro Photo jest latwiejszy w obsludze niz Photoshop. Co prawda nie ma az tylu funkcji i mozliwosci, ale mozna nim zretuszowac zdjecia itd. Uzywam go.
Owszem ;) Corel jest prostszy odrobine... W jaki programie? Grafike wektorowa lubie robic w Corelu (już X5). Rastry w Photoshopie (najwięcej x CS2, teraz troche w CS4 i 5 - ciekawy interfejs). Ciekawy byl także Freehand. Ilustratora niezbyt lubię, uważam że Corel jest lepszy jeśli chodzi o kreślenie krzywych. Choć AI z CS5 wygląda zachęcajaąco ;)
Hej co do tematu to ja używam Photoshopa CS4 mam go opanowanego w 99% prosty w obsłudze tak w nawiasie polecam
Ja używam Adobe Photoshop CS3 już od 2lat ( jeszcze mnie nie zawiódł ) Dobra wersja do wszystkiego logotypów lay'outów . sygantur itp.