Amedis
22-01-09, 22:46
Wysyłaj pliki i zarabiaj 10$ za 1000 pobrań!!</span>
UPLOADING to firma płacąca za pobieranie naszych plików które wstawiliśmy na serwer. Nie musimy w nic klikać, po prostu wrzucamy pliki, gry, muzykę, filmy na serwer uploading a następnie wygenerowany link wystarczy wypromować by zarobić niezłe pieniądze.
Uploading.com jest firmą typu rapidshare.com z tą zmianą że płaci nam za pobieranie naszych plików które wstawiliśmy na ich serwer.
Firma płaci nam za:
-Traffic za 1000 pobrań:
USA, Kanada, Francja, Niemcy, Włochy, Holandia, Czechy, Anglia, Austra - 10$
Rosja, Ukraina - 5$
Polska - 2$
-20$ za 1000 pobrań:
Taki wynik możemy uzyskać jeżeli będziemy sprzedawać kilkanaście kont premium dziennie, jest to dosyć ciężkie ale możliwe
Firma płaci bardzo szybko bo w kilka godzin od zgłoszenia, bardzo dobry kontakt z administracja. Poza tym firma płaci nam 50% od sprzedaży konta premium i 10% z zarobków naszych poleconych więc zarobki są naprawdę ogromne.
Jak wrzucać pliki?
Upload file- czyli po polsku wrzuć pliki. Klikamy na przycisk Przeglądaj i wybieramy plik do wrzucenia. Następnie wystarczy tylko kliknąć przycisk "Send File", po wrzuceniu pliku na serwer dostaniemy unikalny link który będziemy mogli wrzucić na forum, bloga czy też stronę internetową w celu jego rozreklamowania.
Remote upload- czyli przerzucanie plików z serwera na serwer bez udziału naszego łącza. Polega to na tym że podajemy link do jakiegoś pliku, zaznaczamy "I've accepted the terms of use (required)" i klikamy przycisk "Send File", dzięki temu o wiele szybciej możemy przesłać plik i to nie obciążając naszego internetu.
Multiupload- daje nam możliwość wrzucenia maksymalnie 10 plików na serwer.
RS MANAGER- czyli przerzucanie plików z serwera na serwer bez udziału naszego łącza.
czyli po prostu szukamy dowolnego pliku na rapidshare.com wklejamy i gotowe:] [wymagana jest aktywacja RS Managera czyli wystarczy 1 post na forum]
Ostatni sposób z którego sam korzystam jest program który umożliwia nam wysyłanie naraz do 3 plików oraz dodanie do 100 plików w kolejce. Program jest banalny w obsłudze i każdy sobie z nim poradzi. Program można pobrać na stronie firmy.
Generowanie pobieralności:
Wygenerować sobie dobrą pobieralność wcale nie jest tak trudno, wystarczy tylko poświęcić temu odpowiednią ilość czasu. Fakt jest faktem że początki są trudne, gnębią nas pytania co wrzucać i gdzie promować, ja też nie wiedziałem co z tym wszystkim zrobić, wpadłem na pomysł by wrzucać filmy XXX, może i to trochę nie moralne, ale opłacalne, wy możecie oczywiście wrzucać coś innego. Na dowód że było mi ciężko podaje wam screena z pierwszego miesiąca.
http://www.dochodowy-internet.pl/uploading-stats.jpg
A to staty z drugiego miesiąca do 16 stycznia!
http://www.dochodowy-internet.pl/uploading-stats2.jpg
Żeby nie było nie domówień, takie statsy wygenerowałem tylko na 11 forach z czego praktycznie tylko 6 było naprawdę aktywnych. Dziennie wrzucałem od 6 do 10 filmów a odstępami po 2 filmy co godzinę.
Dlaczego warto być moim poleconym?
1. Dostajesz ode mnie darmowego tutoriala jak zarabiać w uploading.com
2. Pomoc w zrozumieniu zasad działania programu.
3. Stały kontakt i pomoc w nagłych przypadkach.
4. Lista kilkunastu for gdzie można publikować swoje pliki.
5. Staram się pomagać w znajdywaniu źródeł plików do uploadowania.
Kontakt ze mną:
[email protected]
1. Wejdź na stronę główną programu klikając w ten link: [url="http://cash.uploading.com/?cod=cwrkoi68"]<span style="color:red">UPLOADING
2. Znajdź i kliknij "Sing Up"
3. Wypełnij pola według wskazówek:
* Login: Nazwa użytkownika
* Email: Adres e-mail
* Password: Hasło
* Confirm Password: Potwierdź hasło
* Na koniec akteptujemy "terms and conditions" klikając w kratkę i klikamy Register
4. Teraz możemy się zalogować i zacząć zarabianie pieniędzy.
Słowniczek
Menu top
* Upload file - Wgraj pliki
* Premium account - Konto Premium
* Earn with us! - Zarabiaj z nami
* Contacts - Kontakt
Statistic/Statystyki
* Date - Data
* Views/Bot - Liczba Wejść/Roboty
* Downl. - Liczba wszystkich pobrań
* US downl - Pobrania z USA
* EU downl - Pobrania z Uni Europejskiej
* RU downl - Pobrania z Rosji
* PL downl - Pobrania z Polski
* $ downl - Zarobek za pobrania
* #/$ sales - Zarobek za sprzedaż kont premium
* Ref $ - Zarobek za poleconych
* Sum $ - Zarobek ogólny
UPLOADING to firma płacąca za pobieranie naszych plików które wstawiliśmy na serwer. Nie musimy w nic klikać, po prostu wrzucamy pliki, gry, muzykę, filmy na serwer uploading a następnie wygenerowany link wystarczy wypromować by zarobić niezłe pieniądze.
Uploading.com jest firmą typu rapidshare.com z tą zmianą że płaci nam za pobieranie naszych plików które wstawiliśmy na ich serwer.
Firma płaci nam za:
-Traffic za 1000 pobrań:
USA, Kanada, Francja, Niemcy, Włochy, Holandia, Czechy, Anglia, Austra - 10$
Rosja, Ukraina - 5$
Polska - 2$
-20$ za 1000 pobrań:
Taki wynik możemy uzyskać jeżeli będziemy sprzedawać kilkanaście kont premium dziennie, jest to dosyć ciężkie ale możliwe
Firma płaci bardzo szybko bo w kilka godzin od zgłoszenia, bardzo dobry kontakt z administracja. Poza tym firma płaci nam 50% od sprzedaży konta premium i 10% z zarobków naszych poleconych więc zarobki są naprawdę ogromne.
Jak wrzucać pliki?
Upload file- czyli po polsku wrzuć pliki. Klikamy na przycisk Przeglądaj i wybieramy plik do wrzucenia. Następnie wystarczy tylko kliknąć przycisk "Send File", po wrzuceniu pliku na serwer dostaniemy unikalny link który będziemy mogli wrzucić na forum, bloga czy też stronę internetową w celu jego rozreklamowania.
Remote upload- czyli przerzucanie plików z serwera na serwer bez udziału naszego łącza. Polega to na tym że podajemy link do jakiegoś pliku, zaznaczamy "I've accepted the terms of use (required)" i klikamy przycisk "Send File", dzięki temu o wiele szybciej możemy przesłać plik i to nie obciążając naszego internetu.
Multiupload- daje nam możliwość wrzucenia maksymalnie 10 plików na serwer.
RS MANAGER- czyli przerzucanie plików z serwera na serwer bez udziału naszego łącza.
czyli po prostu szukamy dowolnego pliku na rapidshare.com wklejamy i gotowe:] [wymagana jest aktywacja RS Managera czyli wystarczy 1 post na forum]
Ostatni sposób z którego sam korzystam jest program który umożliwia nam wysyłanie naraz do 3 plików oraz dodanie do 100 plików w kolejce. Program jest banalny w obsłudze i każdy sobie z nim poradzi. Program można pobrać na stronie firmy.
Generowanie pobieralności:
Wygenerować sobie dobrą pobieralność wcale nie jest tak trudno, wystarczy tylko poświęcić temu odpowiednią ilość czasu. Fakt jest faktem że początki są trudne, gnębią nas pytania co wrzucać i gdzie promować, ja też nie wiedziałem co z tym wszystkim zrobić, wpadłem na pomysł by wrzucać filmy XXX, może i to trochę nie moralne, ale opłacalne, wy możecie oczywiście wrzucać coś innego. Na dowód że było mi ciężko podaje wam screena z pierwszego miesiąca.
http://www.dochodowy-internet.pl/uploading-stats.jpg
A to staty z drugiego miesiąca do 16 stycznia!
http://www.dochodowy-internet.pl/uploading-stats2.jpg
Żeby nie było nie domówień, takie statsy wygenerowałem tylko na 11 forach z czego praktycznie tylko 6 było naprawdę aktywnych. Dziennie wrzucałem od 6 do 10 filmów a odstępami po 2 filmy co godzinę.
Dlaczego warto być moim poleconym?
1. Dostajesz ode mnie darmowego tutoriala jak zarabiać w uploading.com
2. Pomoc w zrozumieniu zasad działania programu.
3. Stały kontakt i pomoc w nagłych przypadkach.
4. Lista kilkunastu for gdzie można publikować swoje pliki.
5. Staram się pomagać w znajdywaniu źródeł plików do uploadowania.
Kontakt ze mną:
[email protected]
1. Wejdź na stronę główną programu klikając w ten link: [url="http://cash.uploading.com/?cod=cwrkoi68"]<span style="color:red">UPLOADING
2. Znajdź i kliknij "Sing Up"
3. Wypełnij pola według wskazówek:
* Login: Nazwa użytkownika
* Email: Adres e-mail
* Password: Hasło
* Confirm Password: Potwierdź hasło
* Na koniec akteptujemy "terms and conditions" klikając w kratkę i klikamy Register
4. Teraz możemy się zalogować i zacząć zarabianie pieniędzy.
Słowniczek
Menu top
* Upload file - Wgraj pliki
* Premium account - Konto Premium
* Earn with us! - Zarabiaj z nami
* Contacts - Kontakt
Statistic/Statystyki
* Date - Data
* Views/Bot - Liczba Wejść/Roboty
* Downl. - Liczba wszystkich pobrań
* US downl - Pobrania z USA
* EU downl - Pobrania z Uni Europejskiej