PDA

Zobacz pełną wersję : Jak odciągnąć faceta od komputera?

lovelola
02-07-09, 09:22
Czy to jest wogóle możliwe, żeby odciągnąć faceta od komutera? I co zrobić, żeby zajął się czymś innym, na przykład planowaniem romatycznej randki? Jakieś pomysły?

Gainer
02-07-09, 12:29
Najlepiej to kupić jakiś stroik sexowny i założyć na siebie :)
Uwież, że to działa, ale proszę bez pytań :)

Pilot22
02-07-09, 15:04
Inna opcja to po prostu zadać stanowcze pytanie : "Albo ja albo komputer ? " ;) Jak odpowie że Ty to wtedy powinien zacząć myśleć co by tu zrobić żeby udowodnić że komputer jednak nie jest ważniejszy :)

Gainer
02-07-09, 15:10
A jak odpowie, że komputer ? :)

Pilot22
02-07-09, 15:33
<div class='quotetop'>CYTAT(Shin @ czw, 02 lip 2009 - 16:10) [url="index.php?act=findpost&pid=43083"]<{POST_SNAPBACK}></div>
A jak odpowie, że komputer ? :)[/b]

chyba jasne że wtedy pakuje walizki razem ze swoim komputerem :D chyba że w akcie złości dziewczyna rozwali komputer to będzie po problemie

Gainer
02-07-09, 16:10
A jak dom jest jego ? :)
Dobra dość tych pytań :)
Nie ma takiej opcji, aby odpowiedział, że komp.

lovelola
03-07-09, 09:21
Ja widziałam gdzieś w Internecie [url="http://www.smog.pl/wideo/27365/oszalal_gdy_matka_skasowala_mu_konto_w_warcrafcie/"]reakcję chłopaka jak mu mama grę z komputera wykasowała, ale szczerze mówiąc nie chciałabym tego triku zaryzykować z chłopakiem. Ale związki nie lubią trójkątów i dlatego coś z tym komputerem trzeba zrobić, może podczas przeprowadzki niby przez przypadek wysłać do ciotki, która mieszka gdzieś w najdalszym zakątku na Podkarpaciu, no nie wiem, przynajmniej były spokój na 2 tygodnie...

Gainer
03-07-09, 16:35
Ja bym zrobił na twoim miejscu tak jak to powiedział Striker, albo ty, albo komputer. Spróbuj tego.

lovelola
10-07-09, 11:22
Nie to chyba jednak nie będę ryzykować, choć pokusa jest wielka, żeby mieć chłopaka naprawdę dla siebie i nie denerwowac się , że gierki są ważniejsze niż spacer, albo pomoc w kuchni. haha, no tak można zostać bardzo szybko [url="http://single.edarling.pl/singiel-wielkopolska"]singlem w Wielkopolsce, jeśli komputer wyląduje na Podlasiu i znowu zacznie się szukanie...

Scoobie
17-01-10, 19:55
daj mu piwo

Cukierek
26-01-10, 00:35
zapytaj 'Może się zabawimy" Jak powie za chwilkę to znaczy ze trzeba wymienic na lepszy model :D