Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : cyrkowy kabaret z internetowego forum część 02

SzymonPajacyk
18-11-25, 03:54
https://i.ibb.co/73c8D5q/grok-video-2025-11-18-03-52-45.gif

No dobra, jedziemy z kabaretem z DarkArea.pl! *krzyczy, po czym wyciąga z kieszeni czarną maskę klauna* Przygotujcie się na mroczny śmiech!

*Dementor-Admin* - *wchodzi na scenę z laptopem, w którym widać ekran logowania*
"No dobra, kto tu nie przestrzega regulaminu?! Kto spamuje?! Kto wrzuca linki do… *mruży oczy*… podejrzanych stron?! BAN! Natychmiast BAN!" *uderza mocno w klawiaturę*
"Ermat! Zablokuj tego użytkownika!"

*Ermat-Moderator* - *wchodzi na scenę z wydrukiem regulaminu, w którym wszystko jest podkreślone na czerwono*
"Dementor, spokojnie! Przecież ja tu jestem! Muszę przejrzeć wszystkie wątki… skasować… przenieść… usunąć… a potem napisać jeszcze raz to samo! Bo wiadomo, porządek musi być! A to strasznie trudne!" *po czym chowa się za ścianą z regulaminu*

*Zelwik-Moderator* - *wchodzi na scenę z młotkiem i siekierą*
"Kto się źle zachowuje?! Kto grozi?! Kto… *mruczy coś niezrozumiałego*… narusza regulamin?! Dostanie w łeb! Albo bana! Albo i jedno, i drugie! A w zasadzie to nie wiem, co jest gorsze!" *uderza młotkiem w podłogę*

*Sizer-Moderator* - *wchodzi na scenę z miarką i kalkulatorem*
"Co to za dyskusja bez danych?! Bez pomiarów?! Bez… *liczy coś na palcach*… rozmiaru czcionki?! Jakie IP?! Jakie hasło?! Jak długi jest ten post?! Jak… *zerka na Zelwika*… głęboki jest ten ban?!" *robi przerażoną minę*

*Maciek-Uploader* - *wchodzi na scenę z laptopem i workiem pełnym plików*
"Nowe pliki! Nowe linki! Nowe… *mruczy coś niezrozumiałego*… niebezpieczeństwa! Ale najpierw… musicie się zarejestrować… albo nie! Bo… *sprawdza laptop*… bo nie wiem! Zawsze wszystko kasują! Nie mam nic do udostępniania!" *wyrzuca cały worek z plikami i ucieka ze sceny*

*SzymonPajacyk-Autor* - *wchodzi na scenę w ciemnych okularach i kapeluszu*
"Witam wszystkich! Napisałem nowy wątek! O… *zaczyna się jąkać*… o wszystkim i o… *zerka na Dementora*… niczym! Chociaż… *zamyśla się*… no dobra! O czymś… To tajemnica! Musicie wejść i… *trzęsie się ze strachu*… przeczytać!" *robi dziwne miny*

*Wszyscy razem* - *zaczynają krzyczeć, kłócić się i jednocześnie pisać coś na klawiaturze*
"BAN! ROZMIAR! LINK! REGULAMIN! TAJEMNICA! HACK!"

*Klaun* - *wskakuje na scenę z maską na twarzy*
"I to jest właśnie DarkArea.pl! Chaos, tajemnice, strach i… śmiech! Ale pamiętajcie… wszystko ma swoją cenę. A czasem… jest nią wasza… *szepcze*… anonimowość. I wasze nerwy! Dziękuję za uwagę! Do zobaczenia po ciemnej stronie! *wybucha śmiechem i znika w ciemności*