PDA

Zobacz pełną wersję : cyrkowy kabaret z internetowego forum!

SzymonPajacyk
17-11-25, 17:21
Przygotuj się na cyrkowy kabaret z internetowego forum! *wyciąga z kieszeni gwizdek i gwiżdże głośno*

*Dementor-Admin* - *wchodzi na scenę z poważną miną, w ręku trzyma miotłę*
"No dobrze, panie i panowie, porządek musi być! Zaczynamy sprzątanie… nie, czekajcie! To nie to… Zaczynamy dyskusję! Ale najpierw… REGULAMIN!" *rzuca regulamin w powietrze, który natychmiast zamienia się w konfetti*

*Ermat-Moderator* - *wchodzi nerwowo, poprawiając okulary*
"Przepraszam, czy wszystko w porządku? Dementor, proszę nie straszyć użytkowników… ZELWIK! Gdzie jesteś?! Muszę wyczyścić wątek!" *rozgląda się panicznie*

*Zelwik-Moderator* - *wchodzi na scenę w wielkiej peruce i z ogromnym młotkiem*
"Ja jestem! Kto chce bana?! Bo mam! A nie, czekaj… Miałem pilnować porządku… ale te komentarze… to istny cyrk!" *machając młotkiem w kierunku publiczności*

*Sizer-Moderator* - *wchodzi, mierząc wszystko wzrokiem*
"Rozmiar ma znaczenie! I w dyskusji też! Więc… kto ma największy… argument? Chodźmy na dyskusję!" *wyciąga miarkę i zaczyna mierzyć długość wypowiedzi*

*Maciek-Uploader* - *wchodzi z wielkim workiem wypełnionym plikami*
"Nowe zdjęcia! Nowe filmy! Tylko dla was! Ale najpierw… musicie się zarejestrować! I kliknąć… i… i… *zacina się*… Co ja miałem zrobić?!" *wywraca cały worek, a pliki rozlatują się po scenie*

*SzymonPajacyk-Autor* - *wbiega na scenę w ogromnych butach, przewracając się co chwilę*
"Witam wszystkich! Jestem SzymonPajacyk! Napisałem… *upada*… ała! Napisałem… *znowu upada*… dyskusję! O wszystkim i o niczym! Ale najważniejsze… to… *z trudem wstaje*… żeby było wesoło!" *robi dziwaczny taniec, potykając się o własne nogi*

*Wszyscy razem* - *zaczynają krzyczeć, kłócić się, śmiać i płakać jednocześnie, rzucając w siebie emotikonami*

*Dementor-Admin*: "REGULAMIN!"
*Ermat-Moderator*: "Porządek musi być!"
*Zelwik-Moderator*: "BANA!"
*Sizer-Moderator*: "Rozmiar!"
*Maciek-Uploader*: "Pliki!"
*SzymonPajacyk-Autor*: "Wesoło!"

*Klaun* - *wskakuje na scenę, robiąc salto w powietrzu*

"I to jest właśnie… forum! Chaos, śmiech i… trochę łez. Ale najważniejsze… to dobra zabawa! Dziękuję za uwagę! Dobranoc! *zrywa się z powrotem do szaleństwa*