Zobacz pełną wersję : Nabór na Uplinkerów
Uplinker to osoba kopiująca linki na Dark Area
Osoby, które będą chciały się zgłosić muszą tylko :
- znać Regulamin główny jak i regulaminy poszczególnych działów,
- znać doskonale instrukcje poprawnego umieszczania linków na forum,
- wiedzieć gdzie wyszukiwać i jak kopiować linki ( bez reklam w linkach oraz w hasłach )
- zakładać możliwie jak najwięcej tematów, postów
- posiadać dodanych minimum 20 postów/tematów z linkami
- być systematycznymi, liczymy na współprace wielomiesięczną
- po wstąpieniu do grupy dodawać minimum 80 linków miesięcznie
Co dajemy w zamian:
- range Uplinker
- specjalny kolor Nick'a w tematach oraz w stopce forum
- możliwość awansu na Moderatora w przypadku dłuższego stażu jako członek Ekipy
- pierwszeństwo w kontaktach z Administracją
- możliwość umieszczenia unikalnego podpisu pod nickiem
- ogromny szacunek na forum
- możliwość umieszczenia większej sygnatury
- satysfakcję że robisz coś dobrego dla Dark Area!
- zdecydowanie większe możliwości niż reszta użytkowników
W zgłoszeniu ma być zawarte:
- Ile czasu spędzasz na Dark Area
- Dlaczego chcesz zostać Uplinkerem?
- Czy masz jakieś doświadczenie w Linkowaniu
(Jeżeli tak, podaj adres strony)?
- Ile masz lat?
- W miarę możliwości napisz coś o sobie
ZGŁOSZENIA PROSZĘ SKŁADAĆ w Tym temacie
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Otrzymujesz rangę Uplinker na okres próby miesiąca lub do podliczenia Uplinkerów. Po tym okresie jeśli się nie sprawdzisz, powrót do rangi poprzedniej
Witam. Jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to ja mogę zostać Uplinkerem na forum.
- Ile czasu spędzasz na Dark Area - w zasadzie codziennie będę sie pojawiał i coś wstawie
- Dlaczego chcesz zostać Uplinkerem? - poprostu... chetnie zostanę i będę dodawał filmy, gry, muzykę...
- Czy masz jakieś doświadczenie w Linkowaniu - mam, obecnie jestem Uplinkerem na innym forum
- Ile masz lat? - czy to ważne? hehe... napewno grubo ponad 20
- W miarę możliwości napisz coś o sobie - Wojtylek jestem :)
Witam. Jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to ja mogę zostać Uplinkerem na forum.
- Ile czasu spędzasz na Dark Area - w zasadzie codziennie będę sie pojawiał i coś wstawie
- Dlaczego chcesz zostać Uplinkerem? - poprostu... chetnie zostanę i będę dodawał filmy, gry, muzykę...
- Czy masz jakieś doświadczenie w Linkowaniu - mam, obecnie jestem Uplinkerem na innym forum
- Ile masz lat? - czy to ważne? hehe... napewno grubo ponad 20
- W miarę możliwości napisz coś o sobie - Wojtylek jestem :)
;siema;
Podanie rozpatrzone pozytywnie.
Witamy w gronie Uplinkerów :umiech:
Cześć Wojtek, fajnie że wrzucasz muzę i filmy... ;jupi;
Witaj w gronie załogi i fajnie że masz poczucie humoru :w00t:
witam mam pytanie ponieważ uploaduje pliki na darmowych hostingu dodane.pl mam już dysk 300gb pliki są bez hasła oraz bez reklamy jutro zaczne wstawić pliki na forum i chciał bym widzieć cz mogę starać sie o uplinkera.
1.Dziennie spędzam z 1h mogę wiecej
2.Chcę zostać uplinkerem ponieważ nienawidzę hostów z ograniczenimi i dla tego wykupiłem shella i uploadje na darmowy host
3.Doświadczenie mam uploadowałem na innym forum tyko że na hostingu z ograniczeniami link do strony DW
4.Mam 17 lat za miesiąc 18
5.Na imię mam Kacper zajmuję się grafika,webmasteringiem tworze własne forum.W weekendy oraz święta nie uploaduje
witam mam pytanie ponieważ uploaduje pliki na darmowych hostingu dodane.pl mam już dysk 300gb pliki są bez hasła oraz bez reklamy jutro zaczne wstawić pliki na forum i chciał bym widzieć cz mogę starać sie o uplinkera.
1.Dziennie spędzam z 1h mogę wiecej
2.Chcę zostać uplinkerem ponieważ nienawidzę hostów z ograniczenimi i dla tego wykupiłem shella i uploadje na darmowy host
3.Doświadczenie mam uploadowałem na innym forum tyko że na hostingu z ograniczeniami link do strony DW
4.Mam 17 lat za miesiąc 18
5.Na imię mam Kacper zajmuję się grafika,webmasteringiem tworze własne forum.W weekendy oraz święta nie uploaduje
Pokaż na co Cię stać to dostaniesz tą rangę, bo na chwilę obecną nie spełniasz wszystkich wymagań dla tej rangi.
- Ile czasu spędzasz na Dark Area: oj to zależy od pracy
- Dlaczego chcesz zostać Uplinkerem?: sporo wstawiam postów na tym forum i dobrze by było zostać uplinkerem
- Czy masz jakieś doświadczenie w Linkowaniu: trochę mam ale nie będę robił reklamy dla innych stron
(Jeżeli tak, podaj adres strony)?
- Ile masz lat?: 28
- W miarę możliwości napisz coś o sobie: w sumie nie ma o czym
Oczywiście zgłoszenie rozpatrzone pozytywnie. Witamy w gronie Uplinkerów :)
Pokaż na co Cię stać to dostaniesz tą rangę, bo na chwilę obecną nie spełniasz wszystkich wymagań dla tej rangi.
Ja chciał bym ponowić moje zgłoszenie dodałem już kilka wstawek na darmowych serwerach ( aktualnie uploaduje tylko gry ) czekam na odp.
Ja chciał bym ponowić moje zgłoszenie dodałem już kilka wstawek na darmowych serwerach ( aktualnie uploaduje tylko gry ) czekam na odp.
Ja to bym ci dała, (rangę oczywiście) ale zastanów się czy się wyrobisz i przeczytaj dobrze co pisze w pierwszym poście w tym temacie?
Ja to bym ci dała, (rangę oczywiście) ale zastanów się czy się wyrobisz i przeczytaj dobrze co pisze w pierwszym poście w tym temacie?
Wydaje się na początku że 80 to nie dużo ale w miare upływu czasu wiem , że jest później coraz ciężej to wyrobić.
Dostaniesz rangę tylko zastanów się czy chcesz być Uplinkerem czy Uploaderem - skoro dajesz na darmowe serwery to możesz być Uploaderem tylko musiałbyś dodawać do swoich paczek reklamę tego forum, będąc Uplinkerem 80 postów miesięcznie to może okazać się trochę za duża z upływem czasu ( tak jak powiedział LEADER ) czekam na info od Ciebie.
Nie ja chciał bym być uplinkerem ponieważ moje wstawki uploaduje także na inne fora.
Witamy w Gronie Uplinkerów, na początku przyszłego miesiąca podsumowanie pracy wyrobisz normę to zostajesz, w dziale dla Uplinkerów jest specjalny Licznik postów dzięki któremu My i ty będziesz wiedział na bieżąco ile wstawiłeś i ile Ci zostało do wstawienia.
- Ile czasu spędzasz na Dark Area? - około godziny dziennie, zależnie od ilości wstawek
- Dlaczego chcesz zostać Uplinkerem? - dodaję sporo postów. chciałbym, żeby się wyróżniały
(Jeżeli tak, podaj adres strony)? - siedziałem w tym kiedyś, od jakichś dwóch tygodni próbuję wrócić do dawnej świeżości. Mam rangę friend na darkmachine, posiadając ponad 500 postów.
- Ile masz lat? - 23
- W miarę możliwości napisz coś o sobie - Na codzień pracuję, uploading traktuję jako dodatkowe źródło dochodu, ale bardziej jako hobby.
- Ile czasu spędzasz na Dark Area? - około godziny dziennie, zależnie od ilości wstawek
- Dlaczego chcesz zostać Uplinkerem? - dodaję sporo postów. chciałbym, żeby się wyróżniały
(Jeżeli tak, podaj adres strony)? - siedziałem w tym kiedyś, od jakichś dwóch tygodni próbuję wrócić do dawnej świeżości. Mam rangę friend na darkmachine, posiadając ponad 500 postów.
- Ile masz lat? - 23
- W miarę możliwości napisz coś o sobie - Na codzień pracuję, uploading traktuję jako dodatkowe źródło dochodu, ale bardziej jako hobby.
Przyznałam ci range mając nadzieję że zapoznałeś się nie tylko z prawami ale i z obowiązkami uplinkera?
Życzę dużych transferów.
- Ile czasu spędzasz na Dark Area - tyle ile mam w ciągu dnia wolnego czasu czyli o 2 do 4 godzin
- Dlaczego chcesz zostać Uplinkerem? - linkuję od wielu lat, po prostu to lubię, polecono mi to forum i chciałbym w jakiś sposób się przysłużyć w jego rozwoju
- Czy masz jakieś doświadczenie w Linkowaniu - linker / mod na ********* , ponad 90 000 postów z linkami
- Ile masz lat? - 23
- W miarę możliwości napisz coś o sobie - studiuję, pracuję, interesuję się sportem oraz muzyką
Daje ci rangę, mając nadzieję że przeczytałeś uważnie warunki? :curtsey:
diabliczka
03-06-20, 07:40
W zgłoszeniu ma być zawarte:
- w ciagu dnia spedzam duzo czasu na forach wiec uploadow bedzie duzo musze sie rozkrecic
- dlaczego chce zostac poniewaz poszerze wasza baze znam tematyke warezowa i uploadem zajmuje sie 10 lat
darkw,*********,filesdark,superhd,i cala masa innych for
- kobiety o wiek sie nie pyta ale 42
- chce do was dolaczyc i poszerzac wam baze postów wiem co z czym sie je znam sie na tym itp
cenie ludzi szczerych a nie przewyzszajacych forme nad trescia.Takze bede codziennie wam dodawala posty i baza bedzie sie powiekszac.Czas mile spedzony to wynagrodzony
diabliczka
03-06-20, 16:46
- Ile czasu spędzasz na Dark Area
- chec pomocy innym cale mnostwo linkow do wrzucenia
- jesli chodzi o linkowanie mam spore doswiadczenie 10 lat praktyki w tym zawodzie strony moze na pw nie chce bana :P
- 42 lata
- chetnie bede dodawała u was wstawki oraz pomagała userom
@diabliczka, myślę że nie ma problemu, ale na forum trzeba być jakiś czas a nie od razu po rejestracji, trzeba też spełniać kryteria podane w pierwszym poście, i na pewno się to da zrobić. :conie:
I na 4 postach aktywność się skończyła :bezradny:
No to aplikuje:
- Ile czasu spędzasz na Dark Area - na warezach ogolnie 12-14 godzin/dziennie/7dni, wiec na DA troche bedzie tego mniej
- Dlaczego chcesz zostać Uplinkerem? - linkuję od 2 lat +, troche tego wrzucam
- Czy masz jakieś doświadczenie w Linkowaniu - oj, no mam, ale zeby od razu sie chwalic... nie w moim stylu :)
- Ile masz lat? - 25
- W miarę możliwości napisz coś o sobie - sorry, bardzo chronie moje zycie prywatne, a nie kłamie nigdy no chyba ze musze :) Wiec napisze tylko co lubie: słodycze, czosnek i majonez oraz duzo, duzo spac - to moje "koniki" LOL
EDiT: Dzieki wielkie za awans, pozdrawiam :)
No to Witaj w Ekipie Uplinkerów.
stihlms201TC
30-01-23, 21:55
DzieN dobry wszystkim , poprosił bym admiistrację o rangę na tym forum , trochę wstawiłem już postów , prosze o pozytywne rozpatrzenie , Pozdrowiam
SzymonPajacyk
31-01-23, 00:46
Witam was w Ekipie i życzę wielu dobrych postów i nowych Tematów
zgłaszam chęć rangi uplinker
Ranga nadana, witam w ekipie.
Wacasilog2p24
13-10-24, 13:13
Witam wszystkim , poprosił bym admiistrację o rangę na tym forum , trochę wstawiłem już postów , prosze o pozytywne rozpatrzenie , Pozdrowiam
Witam wszystkim , poprosił bym admiistrację o rangę na tym forum , trochę wstawiłem już postów , prosze o pozytywne rozpatrzenie , Pozdrowiam
Witam , proszę o dołączenie do grupy uplinkerów.
Mam już spore doświadczenie na innych forach.
Pozdro.
Witam , proszę o dołączenie do grupy uplinkerów.
Mam już spore doświadczenie na innych forach.
Pozdro.