Zobacz pełną wersję : Nabór na Moderatorów
Nabór na Moderatorów
W związku z coraz większa ilością postów i użytkowników na Forum - poszukujemy ludzi zainteresowanych rangą moderatora
Moderatorem może zostać każdy kto ma zapał, chęci i dość dużo wolnego czasu oraz spełni wymagania .
Wymagania, jakie powinien spełniać kandydat:
- Nie mieć ostrzeżeń
- Być Aktywnym, systematycznym użytkownikiem
- Perfekcyjna znajomość Regulaminu (http://darkarea.pl/regulaminy-142/regulamin-7/) jak i regulaminów poszczególnych działów
- posiadać minimum 30 postów - po których sprawdzimy czy kandydat przestrzega zasad tu zawartych
- Przestrzegać ogólnych zasad kultury i netykiety oraz gramatyki i ortografii języka polskiego
- Posiadać Ilość wolnego czasu pozwalająca na utrzymanie porządku w przydzielonym forum/ forach
W zamian otrzymasz :
- rangę http://darkarea.pl/images/groupimages/polish/Moderator.png
- unikalny kolor nicka
- dostęp do działu moderatorów
- dostęp do działu dla Uploaderów
- dostęp do działu dla Uplinkerów
- dostęp do działu dla VIP
- władzę na forum
- możliwość awansu na Super Moderatora a następnie na Asystenta Admina
- możliwość umieszczenia obrazka profilu
- możliwość umieszczenia unikalnego podpisu pod nickiem
- większe szanse, że to właśnie z Twoich linków będą pobierać
- większy szacunek na ShoutBox
...oraz wiele, wiele innych korzyści!
Wygląd zgłoszenia:
- Ile masz lat?
- Dlaczego chcesz zostać Moderatorem?
- Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na prace na forum?
- Czy masz jakieś doświadczenie w moderowaniu - Jeżeli tak, to podaj adresy stron na których jesteś / byłeś Moderatorem
- W jakim dziale / działach chciałbyś zostać moderatorem?
ZGŁOSZENIA PROSZĘ SKŁADAĆ w tym temacie.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najpierw dostajesz rangę Test Moderatora na okres próby jednego miesiąca . Następnie jeżeli się sprawdzisz awans na Moderatora ( jeżeli masz chęci to nie jest to trudne). Jeśli się nie sprawdzisz, powrót do rangi poprzedniej
Kamilos1q2
07-03-13, 22:23
Witam, już wcześniej pisałem na ten temat. Teraz konkretnie w tym temacie się odwołam.
Jestem chętny zostać moderatorem, mam lat 18, chcę zostać moderatorem ponieważ lubię takie zajęcie, jak dostanę rangę to mogę poświęcać czasami całe wieczory a niekiedy popołudnia, w zależności od wolnego czasu. Byłem uploaderem, fora nie podaje.
Mógłbym moderować i odpowiadać na posty w "dział techniczny" oraz w strefie pobierania z darmowych serwerów albo zwykłych mogę w działach takich jak: Filmy, Gry, XXX, muzyka.
Czekam na odpowiedzi :-) Pozdrawiam Ekipę :-)
Witaj,
w tym momencie muszę odmówić, nie znamy Cię jeszcze, masz tyle czasu a na forum rzadko wchodzisz i nic nie piszesz, daj się nam poznać, popisz z nami na sb, dodawaj posty, ale nie odkopuj starych tematów, zapoznaj się z nowym regulaminem głównym http://darkarea.pl/regulaminy-142/regulamin-7/#post9, bo widziałem niektóre Twoje posty z linkami do innych stron warezowych i zgłoś się ponownie tutaj bądź na PW do mnie za 2 tygodnie .
Hey, Rafał 19 lat ;] Moderatorem wcześniej nie byłem ale uważam to za bardzo wymagające i odpowiedzialne zajęcie szczególnie,że dużo czasu spędzam przed komputerem, jeśli chodzi o kulturę i ortografię to, to będzie u mnie priorytet gdyż bardzo zależy mi na kulturze jaka panuje na forach. Forum mogę poświęcać naprawdę dużo czasu najczęściej wieczorami ale i w dzień (nie pracuję więc jestem na kompie od rana do późnego wieczora) Na forum będę bardzo często on-line. Działy którymi chciałbym się opiekować to : Filmy,Gry,XXX i
Strefa Ground (+ChatBox).Przynajmniej na początek tak abym wszystko ogarnął.
Witam
Dziękujemy za zgłosznie na rangę moderatora.
Na odpowiedź musisz trochę poczekac bo musimy ją przedyskutować w wspólnym gronie.
Witaj Rafix94 licznik Twoich postów mówi sam za siebie, zarejestrowałeś się w 2009 roku a post ze zgłoszeniem jest Twoim pierwszym, nie dałeś Nam się poznać ani na Sb ani pisząc posty a w naborze wyraźnie jest napisane :
- Być Aktywnym, systematycznym
Nie byłeś aktywny, masz fajny podpis w sygnaturze , zastosuj się do tych słów i zgłoś się jeszcze raz jak będziesz spełniał wymagania na to stanowisko .
Oj to nie do końca tak, zmieniło się to forum troszkę, ja pisałem posty (najwięcej w dziale z grami) Chyba się skasowały ;/ ale OK postaram się jakoś uaktywnić.
Dobrze więc , czekamy na Twoją reaktywację i ponowne zgłoszenie Anonymous90.
Pozdrawiam
Ja się zapisuję
i jeszcze raz przepraszam za moje głupie zachowanie ale to było kiedyś chciał bym wrócić na stanowisko moderatora forum dark arerea daweniej topwarez. jestem z wami bardzo długo ale 10mam bo nie chce mieć nie konkretnych czyli chce mieć czyste konto aaa warny to ;) można zapomnieć :D
Podanie odrzucone większość Twoich postów wylądowała w koszu bo była spamem, raport postu okazał się nie potrzebny bo linki działały a w Twoim zgłoszeniu masz co najmniej w dwóch wyrazach literówki, więc odpada znajomość regulaminu, odpada umiejętność sprawdzania linków, odpada umiejętność poprawnej polszczyzny. Albo wszystko robisz na odwal się , jak się starasz o coś to warto by było się przyłożyć do podania i postów na podstawie których będzie oceniany Twój poziom znajomości zagadnień moderatora .
Na ten miesiąc odpowiedź Brzmi nie , może jak wykażesz się mniejszym olewaniem zasad lub ogólnie wykażesz czymkolwiek co mogłoby być na Twoją korzyść to odpowiedź możliwe że kiedyś będzie pozytywna .
Pozdrawiam
OK spoko masz rację robiłem wszystko na odwal się i ******** (cenzura) bo nie można na forum przeklinać i obrażać userów punkt w regulaminie tak mówi i to jest Święte będę inaczej się zachowywał i starał się o moderatora forum pozdrawiam
Na razie z tym zachowaniem i ilością postów nie masz szans dostać rangi moderatora :facepalm: ale staraj się może kiedyś na to zasłużysz ;peace;
wiem , dlatego zaczynam sie starać a co do zachowania to ... było mineło i się nie powtórzy :) pozdrawiam
Zbliża się koniec miesiąca dlatego odświeżam temat pozdrawiam Mark100
Zbliża się koniec miesiąca dlatego odświeżam temat pozdrawiam Mark100
Witam
Przykro mi ale nadal nie spełniasz wymagań tj.
- posiadać minimum 30 postów
- być aktywnym, systematycznym użytkownikiem
Wchodzisz na forum od czasu do czasu a ostatni sensowny post wnoszący coś do tematu napisałeś 29-03-13 więc o czymś to świadczy.
Twoja kandydatura została odrzucona.
Witam, Ja nie to że jestem rzadko tylko że czasami jestem nie zalogowany ...
-aktywny jestem ale nie zawsze jestem zalogowany raczej jestem tu cicho :D
-ok poprawię się do postów OK
ZAMYKAM I POZDRAWIAM
Edit: Artemid@
Mark100, proszę przestań zaśmiecać ten temat bo będę musiała go wyczyścić, i znów spadnie ci licznik!
Przestań co miesiąc tu pisać, bo nie możesz zostać moderatorem warezu, porostu się nie nadajesz, decyzja ta jest ostateczna.
Bądż z nami jak wielu, wielu innych userów i ciesz się tak jak my się cieszymy przychodząc tutaj po pracy.
Koniec
aha i macie mnie nie wyśmiewać
- Ile masz lat? - pełnoletni jestem :good3:
- Dlaczego chcesz zostać Moderatorem? - nie sprawiałoby mi problemów dodawać linki i jednocześnie usuwać stare, usuwać duble zamiast raportować itd... po za tym nie widzę nikogo z tą rangą
- Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na prace na forum? - w sumie tyle samo co na dodawanie linków :oczka;
- Czy masz jakieś doświadczenie w moderowaniu - Jeżeli tak, to podaj adresy stron na których jesteś / byłeś Moderatorem - area-....pl
- W jakim dziale / działach chciałbyś zostać moderatorem? :mysl; póki co jestem wszędzie po trochu, ale jak trzeba będzie to zajmę się jakimś konkretnym działem
Witaj
Dziękuje za zgłoszenie, daj nam kilka dni na przedyskutowanie w spólnym gronie Twojej kandydatury.
Witaj,
z przyjemnością Witam Cię w Naszej Ekipie Moderatorów, działy jakie Ci przydzieliłem to Filmy download, Gry Download, Programy Download. Jeżeli będziesz chciał jakieś jeszcze konkretne działy to Pisz .
black angel
11-07-13, 23:04
Wojt ;toast;
Black zna mnie troche jak upoluje 30 postów to chciałbym kandydować na Moda-a ;)
Witam,
dobrze więc czekamy na wzrost liczby postów i zgłoszenie,
Pozdrawiam
Zgłąszam swoją kandydaturę na Mod-a . Pozdrawiam:mml:
Dziekujemy za zgłoszenie. Daj nam kilka dni na przedyskutowanie we wpólnym gronie Twojej kandydatury.
Wracając do Twojej kandydatury na moda to wszyscy są zdania że się nadajesz i będziesz dobrze wypełniał swoje obowiązki, ale wszyscy też twierdza ze Twój staż na forum jest za krótki żeby już teraz Ci dać rangę.
Także dajemy Ci jeszcze trochę czasu, będziemy Cię obserwować (twoje poczynania na forum) i za jakieś 2-3 tygodnie podejmiemy mam nadzieje pozytywną decyzję odnośnie Twojej kandydatury.
Bardzo dziękuję Wam . Napewno bedę z siebie dawał maksimum.Postaram się aby mój wkłąd w DARKAREA był jak najlepszy!!!!
Miło mi że moja skromna osoba została doceniona i mam zaszczyt być od dziś moderatorem na Waszej stronce. Bardzo dziekuje :)
Witamy w Ekipie LeaderHanys ;brawo;
Witaj w clubie LeaderHanys :rofl:
No to teraz posypią sie bany:56:
Miło mi że moja skromna osoba została doceniona i mam zaszczyt być od dziś moderatorem na Waszej stronce. Bardzo dziekuje :)
Nie mogło być inaczej od pierwszych dni pokazywałeś, że nadajesz się na to stanowisko i było to tylko kwestią czasu. Cieszę się że Jesteś z Nami i Pamiętaj to nie tylko Nasza Stronka ale również i Twoja, ponieważ współtworzymy ją wszyscy razem, dając coś od siebie, aby była jeszcze lepsza. Dobrze że Nasza Ekipa powiększyła się o kolejnego świetnego Członka.
Powodzenia w moderowaniu życzę i witam w ekipie :drink;
Podziękował Wszystkim !!!!!! :good3:
Powodzenia w moderowaniu życzę i witam w ekipie :drink;
Witaj Embrum w gronie Moderatorskim życzę Ci cierpliwośći i powodzenia w Moderce :) Miło że dołączyłaś :)
Superancko @embrum, cieszymy się bardzo że jesteś z nami. :rzuf:
- Ile masz lat? 18
- Dlaczego chcesz zostać Moderatorem? Pomoc w dalszym rozwoju forum
- Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na prace na forum? W miarę moich możliwości czasowych to około 4 godzin dziennie.
- Czy masz jakieś doświadczenie w moderowaniu - Jeżeli tak, to podaj adresy stron na których jesteś / byłeś Moderatorem - Mam doświadczenie
- W jakim dziale / działach chciałbyś zostać moderatorem? Wg decyzji administracji
Twój staż na forum jest za krótki żeby już teraz Ci dać rangę.
Daj nam trochę czasu aby Cię poznać, będziemy Cię obserwować (twoje poczynania na forum) i za jakieś 2-3 tygodnie podejmiemy decyzję odnośnie Twojej kandydatury.
Jeżeli to możliwe po przemysleniach i ochłonięciu wyrażam chęć na powrót Super Moderatora. Nudno mi :)
Jeżeli to możliwe po przemysleniach i ochłonięciu wyrażam chęć na powrót Super Moderatora. Nudno mi :)
Oj nie wiem, trzeba będzie poddać kandydaturę po głosowanie? :smiech::smiech::smiech:
PS.
Jestem Zaaaa! :tanczy1:
I po co chcesz wrócić do SMOD'a , za nudna funkcja :p lepiej zostań Uploader'em ciekawsza funkcja :)
I po co chcesz wrócić do SMOD'a , za nudna funkcja :p lepiej zostań Uploader'em ciekawsza funkcja :)
Co ja lubie to ja wiem :D
- Ile masz lat? 18
- Dlaczego chcesz zostać Moderatorem? Pomoc w dalszym rozwoju forum
- Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na prace na forum? W miarę moich możliwości czasowych to około 4 godzin dziennie.
- Czy masz jakieś doświadczenie w moderowaniu - Jeżeli tak, to podaj adresy stron na których jesteś / byłeś Moderatorem - Mam doświadczenie
- W jakim dziale / działach chciałbyś zostać moderatorem? Wg decyzji administracji
Witam w Ekipie moderatorów Darkara.pl - ranga test moderator nadana na okres tygodnia. Po tym okresie, jeżeli się spiszesz awans na moderatora. Przyspieszony awans był spowodowany Twoim wkładem na forum oraz pochlebnymi opiniami EKIPY FORUM.
dziękuję Wam wszystkim za danie mi możliwości, postaram się jak najlepiej wykonywać swoje zadania jako test moderator
Dość tych czułości :D robota czeka Faviola :D Witaj w Ekipie i siej spustoszenie w raportach :)
Dokładnie jednak narazie nie zrobi nic w raportach , ponieważ nie może nic zrobić. Jej dział to gry download i tylko tam ma uprawnienia do działania, tylko super moderatorzy mogą działać we wszystkich działach.
Zgadza się :) Trzeba pociągnąć w tym dziale dyskusje bo jakoś kurz się zbiera , a tak zawsze ktoś coś skrobnie :) :tancza:
PanzerSturm
12-04-16, 22:46
- Ile masz lat?
35
bo chce i kometa podobno leci na zalogantow wiec... :) a na serio za duzoby pisac
zobaczcie w logi po ile tu siedze godzin :)
- Czy masz jakieś doświadczenie w moderowaniu - Jeżeli tak, to podaj adresy stron na których jesteś / byłeś Moderatorem
nawet i w administrowanio xtaze aquariusa
jak narazie to chyba we wszytkich docelowo to sie jakos podzielimy
- Ile masz lat?
35
bo chce i kometa podobno leci na zalogantow wiec... :) a na serio za duzoby pisac
zobaczcie w logi po ile tu siedze godzin :)
nawet i w administrowanio xtaze aquariusa
jak narazie to chyba we wszytkich docelowo to sie jakos podzielimy
W tym momencie dziękujemy za ofertę ale odmawiamy nadania rangi moderatora bez podawania powodu.
bo chce i kometa podobno leci na zalogantow wiec... :)
Doradzam zapisanie się do przedszkola.
Ja mogę polecieć banem po takim kandydacie.
W tym momencie dziękujemy za ofertę ale odmawiamy nadania rangi moderatora bez podawania powodu.
najpiękniejsze "won stąd" jakie kiedykolwiek widziałem :D
SzymonPajacyk
13-11-21, 19:41
Pozdrawiam
- Ile masz lat?
47
ja chciałbym zostać moderatorem dlatego że zawsze toleruję ład i porządek.Ponieważ chce pomagać
3-5h
- Czy masz jakieś doświadczenie w moderowaniu - Brak doświadczenia. Uczę się szybko nie Jestem najlepszy ale bardzo dużo mam chęci i zapalu.
Muzyka
Ponieważ byłem, jestem, i będę osobą nieco kontrowersyjną, niniejszym poddaję pod rozważenie moje resume.
Lat - za dużo, dla niektórych za mało - podobno nadal pachnę Dzieckiem Neostrady.
Dlaczego ? Na Przemo i VB zamiennie pracuję od 2004 roku, bo mnie to wciąga i nieco uzależnia.
Czas ? zmienny od 3ech do 5 ciu lub 7 godzin co 2gi 3ci dzień.
Czemu ? Porządek cza zrobić.
Podsumowanie podsumowania : pracowałem na DA i dla DA. Nie tylko. Spora ilość warezów na których moderowałem i administrowałem, już nie istnieje.
Jestem taki jaki jestem, większość Ekipy mnie zna. Usiadłem nieco na doopie, co nie znaczy że linkiem do muzy na YT przez SB nie rzucę.
Wymieniłem sie konstruktywnym privem z AdAsisem, reszta teraz należy do Was.
No i zapomniałem - dlatego Edit.
Babrałem się tam, gdzie wszyscy się brzydzą, ale każdy ogląda potajemnie - XXX.
A moje ulubione gry to RedneckKentuckyChicken i All Star Strip Poker.
Zawsze musiałam się ciężko domyślać co masz na myśli ale biorąc pod uwagę, że byłeś modem i masz doświadczenie jestem za :ok:
Zawsze musiałam się ciężko domyślać co masz na myśli ale biorąc pod uwagę, że byłeś modem i masz doświadczenie jestem za :ok:
to czekamy do jesieni, aż Dementor zatwierdzi
to czekamy do jesieni, aż Dementor zatwierdzi
Nie musiałeś czekać nawet do wiosny.
witamy w Ekipie ponownie.
Dziękuję. Będę się starać. I przede wszystkim - odrdzewić wiedzę, dlatego będę działał powoli raczej.
Spoko masz czas. My również dziękujemy za pomoc.
BTW - i tak jesteście Kochani, że mnie przyjęliście. A to była bez wątpienia, bardzo trudna decyzja.
witam
tu ma pani moje zgloszenie:
- Ile masz lat? - 41
- Dlaczego chcesz zostać Moderatorem? - chce pomoc forum
- Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na prace na forum? - co 2 dzien po 2-3 godz
- Czy masz jakieś doświadczenie w moderowaniu - Jeżeli tak, to podaj adresy stron na których jesteś / byłeś Moderatorem / brak doswiadczenia
- W jakim dziale / działach chciałbyś zostać modem / seriale lub gry
dalej pisac niemoge a moderowaniu mi zalezy ... lubie warezy ...
Ile razy mam pisać to samo bo już raz odpowiedziałam a Dementor jest tego samego zdania że musiał byś mieć co najmniej 100 postów wtedy możemy się zastanowić.
Od spraw technicznych jest Dementor to po pierwsze po drugie ja wiem co napisałeś i tylko ja a sama o takich sprawach nie mogę decydować. Napisałeś, że nie masz żadnego doświadczenia więc jak chcesz być moderatorem jeśli nic nie potrafisz zrobić chyba tylko po to żeby świecić kolorkiem . Masz za ledwie 23 posty co oznacza, że nie wiemy czy potrafisz pisać poprawnie a to jest wymagane od moderatora a w dodatku wiąże się z tym nauczenie Cię jak to się robi. Doświadczenie mówi mi, że ja takiego kogoś wyuczę a on ucieka na inną stronę więc się tego nie podejmę.
ja nie uciekne na inna strone
Mimo to ja nie podejmuję się uczenia Cię na moderatora.
SzymonPajacyk
28-09-23, 18:25
Six2 ok mam dla Ciebie zadanie może jesteś jeszcze zainteresowany byciem Moderatorem?
nie sorry wole uploadera...