Zobacz pełną wersję : Nie potrafię żyć bez ...?
muzyki - słucham jej od porannych godzin do nocnych nie cierpię ciszy - muzyka dla mnie to potrzeba codzienności by dzień był udany
Bez dziewczyn i kompa i jeszcze innych rzeczy :P
Nie potrafię żyć bez telefonu
marcomarco
13-03-09, 23:33
nie potrafię żyć bez mojej rodziny a zwłaszcza bez syna
Muzyki zdecydowanie niemoge bez niej zyc ,poniewaz nienawidze ciszy :)
Telefonu
Kompa
Nie potrafię żyć bez kompa i telefonu. :lol:
Bez:
-Kompa
-Telefonu
-Sportu
-Kasy
Nie potrafię żyć bez miłości i mojego partera. No i bez seksu muszę przyznać. Do życia jest mi też niezbędne fajne mieszkanko i praca. Wszystko co tworzy sens życia. Poza tym nie mogę sie obejśc bez rozmów, wiem , wiem typowo babskie podejście, ale w sumie rozmowy mogą się też odbywać przez internet, wtedy facet ma swój komputer a ja jego, hahah
cóż każdy ma swoją pasję muzyka, muzyką dla mnie to jak najbardziej ciekawa inspiracja i to nic złego pozdrawiam.
Ja niemoge żyć bez Mojej a4 ;p
bez neta
Bez kasy
bez ..
dobre pytanie :)
po dłuższym zastanowieniu dochodze do wniosku, że nie mógł bym żyć bez WAS <znaczy bez ludzi nie schlebiajcie sobie;P> sedno leży w tym, że dzięki wam żyje rozwijam się funkjonuje zdobywam wyznaczone cele czasami mi w tym pomagacie czasami nie ale możecie być spokojni też jestem człowiekiem ;]
Nie mogę żyć bez Komputera